Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Blokering van internet

Anoniem
Helen
3 antwoorden
 • Op de pc beneden zit Windows 98se
  Op mijn pc boven zit Win98se en XPpro. Als ik wil internetten (alleen in XP) moet de pc beneden aan staan en in verbinding staan.

  Nu zet ik de pc beneden aan, maak verbinding en ga naar boven om te internetten. Nu moet ik eerst de pc beneden rebooten VOORDAT ik kan internetten boven ???

  Nog iets, ik heb laatst BlackIce firewall geinstalleerd. Ik wilde boven internetten maar dit werd geblockt, dus ik stel in black ice in dat IK toegelaten mag worden. Maar als ik de pc dan de volgende keer weer gebruik zit OF blackice vast zodat pc niet opstart OF hij doet het goed alleen geen internet boven ZONDER melding van black Ice.

  Iemand??

  Helen
 • Conclusie: Gooi Black Ice van je pc af en neem een andere firewall.

  Greetz,
  D.
 • ik begrijp hieruit, dat de pc beneden verbinding met internet heeft, en dat jij boven dus via pc1 op het net komt. Dan hoef je dus geen firewall te hebben, maar de pc beneden wel. BlackIce staat er om bekend dat het veel problemen heeft. Dus inderdaad blackIce er af. Er staan genoeg freeware firewalls op het net. Ik werk zelf met norton personnal firewall, geen problemen.

  Alleen dat je de 1e pc moet rebooten als je de andere aanzet dat snep ik niet. Zit er toch iets niet goed in je netwerk

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.