Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Hoe kan in een netwerk maken met chello..

Anoniem
Jkikkert
7 antwoorden
 • Ik heb nu al een netwerk gemaakt en de harde schijven printers etc gedeeld. Maar zodra ik internet probeer te sharen (dit probeer in via het programma wingate) moet ik dus de TCP\IP instellingen veranderen maar dan veranderen de instellingen van de netwerkaart voor chello ook en dus kan ik niet meer op internet.. Wie weet wat er aan de hand is en nog liever wie weet een oplossing….

  bvd Jos Kikkert
 • Ik neem aan dat je een 2e kaart moet installeren voor je LAN. Dus 1 kaart naar je Chello modem en 1 kaart naar je LAN.
 • Ja dat heb ik dus ook. Ik heb een laptop en in mijn PC waar dus chello op zit een extra ethernet kaartje gestopt. Op mijn laptop staat winme en op de PC staat win98SE. Ik heb via de wizard in winme geprobeerd een thuisnetwerk op te zetten zodat ook internet geshared kan worden maar dat lukt niet,,
 • Neem niet wingate maar sygate (als je gaat sharen met een proggie) Deze veranderd je protocollen niet. [ www.sygate.com ]

  D.
 • Thanxz Dilbert… het netwerk werkt nu prima.. Ik heb alleen nog 1 probleem. Als ik mijn laptop opstart geeft hij een error.. namelijk er is geen domeinserver die uw wachtwoord kan verivieren mogelijk zijn niet alle netwerkbronnen aanwezig..??? alles werkt wel maar ik hou er niet zo van als er errors komen bij het opstarten.. Hoe kan ik dit weg krijgen????

  JosKb
 • [quote:1ce6a3f1b8="Jkikkert"]Als ik mijn laptop opstart geeft hij een error.. namelijk er is geen domeinserver die uw wachtwoord kan verivieren mogelijk zijn niet alle netwerkbronnen aanwezig..??? [/quote:1ce6a3f1b8] Dan meldt de laptop zich kennelijk aan op een WIndows NT domein. Is het je eigen laptop? Of die van je werkgever? In principe kun je dat domein schrappen onder eigenschappen van "Client voor Microsoft netwerken".
 • Dank je wel… Ja de laptop is van een firma geweest.. Ik heb de optie uitgevinkt en weg is de foutmelding… thankz…

  Jos.K

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.