Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Hulp nodig bij aansluiten van Unex 15050p router

Anoniem
renzie
4 antwoorden
 • ik heb een netwerk aangelegd dmv een unex 15050p router en een adsl modem. mijn desktop werkt vlekkeloos. maar met mijn sony notebook met 10/100 32 ethernetkaat wil het niet lukken. incidenteel ziet hij de router wel, maar heel vaak niet. waar zou ik de fout moeten zoeken??
  er zijn geen andere inbelverbindingen geinstalleerd en hij staat ingesteld dat hij automatisch een ip adres krijgt toegewezen.

  o ja, ik heb mijn desktop opengehad voor het uitbreiden van hetr intern geheugen , ben ook bezig geweest met de flatkabels etc, bij het opstarten van de pc heb ik nu een heel geel beeld. video kaart Viper v770 ultra 32 mb zit goed ook de aansluiten van monitorkabel zit goed.

  iemand een idee ??

  Renzie
 • Wat bedoel je met: Hij ZIET de router? Routers zijn normaal gesproken niet als een "node" zoals een printer of pc zichtbaar. Kan je hem pingen?

  Die video vraag kan je misschien beter nog een keer stellen in het video gedeelte van dit forum. En je vragen in het vervolg gescheiden (onderwerp bij onderwerp) van elkaar posten, dan krijg je waarschijnlijk veel sneller antwoord :wink:

  Bart
 • Dat laatste had je al gedaan zie ik, wat dus eigenlijk weer crossposten is…. :-?

  Bart
 • sorry bvk,

  de notebook schijnt geen kontakt te hebben met de router . als ik in mijn browser 192.168.168.230 in tik (webadres van de router) dan geeft hij aan dat hij op zoek gaat naar proxygegevens, maar komt dan niks tegen.

  renzie

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.