Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

AnalogX proxy

Anoniem
johan bronsveld
9 antwoorden
 • heeft er iemand ervaring met analogX proxy? ik heb het namelijk aan het lopen, behalve het emailen.
  De computer die via mij moet emailen, kan geen verbinding maken met de smtp en pop server.
  weet iemand hoe je dit moet oplossen? Ik heb namelijk alles gedaan wat in de readme stond…
 • Ik heb hetzelfde probleem. De huidige versie (is geloog ik 4.12 heb ik hiere draaien, maar kampt met hetzelfde probleem. Ik heb de log-file nagekeken, maar daar lijkt er wel een verbinding te worden gemaakt met de mailservers. Ook de status indicator van mijn mail programma's (Opera mail client en Foxmail) geven aan dat ze verbonden zijn.

  Het lijkt er echter op dat het daar bij blijft; ze hebben verbinding, maar er wordt niks ontvangen/ binnengehaald. Versturen lukt me trouwens wel. Ik heb in een grijs verleden wel eens versie 4.10 gebruikt en daar had ik geen problemen mee. Ik durf niet meteen te beweren dat het een bug is, maar het lijkt er wel op.

  Ik weet niet of het al gemeld is aan de maker van het programma, anders zullen we geduldig moeten zijn lijkt me. Iemand anders betere ervarigen of heeft iemand versie 4.10 nog ergens op de plank liggen (ik jammer genoeg niet meer dus…)?
 • ik heb versie 4.10 nog wel… :D

  heb het ff geupload op mijn server
  [b:ba51cc0fa6]http://www.scriptsnet.nl/Proxy.zip[/b:ba51cc0fa6]
 • Ik heb nog nooit problemen met proxy van analogX gehad, dus het lijkt er inderdaad op dat dit een bug is.
 • ik kan nu al wel mailen, maar het ontvangen geeft problemen. hij zegt dan dat er een time out is met de server (10.0.0.3 deze computer). heel vreemd…
 • ik kan nu al wel mailen, maar het ontvangen geeft problemen. hij zegt dan dat er een time out is met de server (10.0.0.3 deze computer). heel vreemd…

  weet iemand wel hoe je die kunt oplossen?
 • Time out kan ook aan de provider liggen. Mijn server controleert om de 10 min op mail, en komt ook regelmatig met een time out op de proppen. Verder is er dan niets aan de hand, want een volgende keer werkt het gewoon normaal. Ligt de mailserver van je provider er dus misschien even uit?
 • [quote:1164af0803="Sellis"]Time out kan ook aan de provider liggen. Mijn server controleert om de 10 min op mail, en komt ook regelmatig met een time out op de proppen. Verder is er dan niets aan de hand, want een volgende keer werkt het gewoon normaal. Ligt de mailserver van je provider er dus misschien even uit?[/quote:1164af0803]

  ik heb het gisteren en vandaag al geprobeerd. het werkt wel als ik het niet door de proxy probeer. dus daar ligt het niet aan.
 • Heb met 4.12 dezelfde problemen. Dankzij dit forum heb ik 4.10 maar eens van stal gehaald. Lijkt wel correct te werken, zij het dat de e-mailserver van hccnet juist vandaag problemen heeft! Versturen gaat, ontvangen levert in ieder geval geen foutmelding op :lol: .

  Dus…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.