Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Netwerkomgeving kwijt

Anoniem
Cornus
5 antwoorden
 • Dit icoon stond ooit op mijn desktop. Dit verwijderd omdat ik geen netwerk gebruikte. Nu wil ik internet delen. Handleidingen verwijzen steeds naar "netwerkomgeving" Ook na de instellingen voor het netwerk komt dit niet tevoorschijn. Installeerde W-98SE al enige malen over de bestaande versie. Ook communicatie en aanverwante zaken in Software/Setup vernieuwd, doch geen resultaat. Wat doe ik fout?
  Cornus.
 • Als je dat icoon graag op je desktop ziet trek je het van de verkenner daarheen.
 • Op zich dacht ik dat je op het Configuratiescherm een pictogram 'Netwerk' hebt staan. Deze doet hetzelfde als 'Netwerkomgeving-Eigenschappen'. Hierop klikken en 'Client voor Microsoft Netwerken' installeren. Ik heb dit probleem ook wel een keer gehad, maar ik weet de precieze details niet meer hoe ik dat hebt opgelost. In principe moet bij toevoegen van 'Externe toegang' ook het pictogram 'Netwerk' op een of andere manier zichtbaar worden.
 • zit idd in de buurt ja

  :wink:


  om je netwerkomgeving op het buroblad te krijgen moet inderdaad client microsoft netwerken worden toegevoegd.

  start - instellingen - config. scherm - netwerk - toevoegen - client microshit etc etc. - ok - kan om windows cdrom gezeurrt worden - reboot - en………………………

  meestal als je de NIC installeert zet windhoos t allemaal er vanzelf bij
 • Ja NIC installeren is genoeg en dan is het erweer.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.