Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

EDIMAX BR6104 router en ADSL

Anoniem
mlangenh
1 antwoord
  • Hallo,

    Heb een EDIMAX BR6104 router aangeschaft bij Mycom Eindhoven. Heb ADSL-comfort abonnement bij Planet Internet (Alcatel-speed touch Home modem). Heb PC geconfigureerd en krijg toegang tot de configuratiepagina van de router (via IE-browser). Als ik hier alles heb ingevuld volgens de bijgeleverde handleiding, lukt het mij niet om op internet te komen. Ik zie wel de lampjes van de router en het modem knipperen zodat er wel contact gezocht wordt met het internet…. Via "tools" van het configuratiemenu van de router kan ik in de servicelog zien wat er fout is gegaan. Hier staat steeds : "Username and password : failed"
    kijk ik dan vervolgens in de PPtP-instellingen van het configuratiemenu dan zie ik tot mijn verbazing dat de laatste letters van mijn USER-ID vervangen is door mijn wachtwoord !!! Vreemd. Ik krijg dit niet gewijzigd. Wie o wie weet wat ik hier aan kan doen ? (en wat de oorzaak is ?) (win98, PII, sitecom netwerkkaart, edimax router Br6104, alcatel modem,mxstream,provider planet,IE 5)
    (Dacht eerst dat het aan de router zelf lag. Heb bij Mycom Eindhoven de router kunnen ruilen. Resultaat –> hetzelfde !. Het ligt dus blijkbaar ergens anders aan)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.