Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

wat is er voor nodig

Anoniem
Shadow_figure
7 antwoorden
 • Hoe krijg je een laptop met een pcmcia netwerk kaart, op kabel internet
  zoals protocollen drivers voor Pcmcia voor de kaart zelf wat voor software???????

  Alvast bedankt.
 • Shadow,

  Het lijtk erop dat je van koper op glas overgaat. Dat vraagt dus om een omvormer.
  Een kennis heeft hiervoor een E-TECH router, die erg eenvoudig in te stellen is. Een router lijkt erg ingewikkeld, maar deze is erg eenvoudig en niet (wat is je zakgeld :wink: ) te duur.

  Groeten, Maarten.
 • Als je alleen de laptop aan wilt sluiten is het simpel. Je hebt dan alleen de drivers voor je netwerkkaart nodig. Qua instellingen hangt het een beetje af van je provider. By mij (@home) hoef je alleen de computernaam en de werkgroep in te stellen voor het netwerk.

  Wil je hem naast een pc aansluiten, dan kun je hem verbinden aan een pc, met daarin een extra netwerkkaart, en router software (winroute bijvoorbeeld). ICS van windows werkt ook aardig.

  Een alternatief is een hardware router, die aan de ene kant op de het kabelmodem, en aan de andere kant op pc en laptop wordt aangesloten.
 • Je kunt ook een installateur langs laten komen. Chello doet dat bijvoorbeeld.
 • [quote:0befbd64b2="knopper"]Je kunt ook een installateur langs laten komen. Chello doet dat bijvoorbeeld.[/quote:0befbd64b2] Maar niet voor laptops, dacht ik …
 • [quote:17ddb7dbd6="Hans.Vosman"][quote:17ddb7dbd6="knopper"]Je kunt ook een installateur langs laten komen. Chello doet dat bijvoorbeeld.[/quote:17ddb7dbd6] Maar niet voor laptops, dacht ik …[/quote:17ddb7dbd6]
  Ja hoor, ze komen ook langs voor laptops, alleen willen ze soms zeiken als je geen originele windows cd-rom hebt, maar dat is een ander verhaal. :evil:
 • uh, heeft dat gevolgen voor hun dan?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.