Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

nero+brander gebruiken op netwerk pc vanaf gebruiker

Anoniem
None
5 antwoorden
 • :o Ik heb een volledig werkend xp netwerk. tot zo ver jippie!Echter wat ik nog zou willen is dat ik gebruik kan maken van de brander welke in een andere op het netwerk aangesloten pc zit . deze is qua bestanden en printers delen etc wel te benaderen.

  Wie kan mij helpen?

  bvdaaaaaaaaaank
 • Volgens mij is het alleen mogelijk om bestanden vanaf een andere pc via het netwerk te branden op je pc. En zelfs dat wordt eigenlijk af te raden, omdat de snelheid waarmee data aangevoerd wordt soms wel eens te laag kan zijn. Dit kan we weer ogpevangen worden door smartburn oid om een buffer underrun te voorkomen.

  Als het zo kan dat ik vanaf pc1 met nero een brander kan benaderen op een andere pc heb ik ook wel interesse om te weten hoe.
 • de bestanden welke op mijn netwerk zitten mogen best verplaatst worden naar de pc met de brander. Ik wil echter alleen de applicatie nero op kunnen starten vanaf een andere pc op het netwerk.

  Iemand die het weet????????? :-?
 • Je kan met winxp toch het externe bureaublad overnemen, is dat geen oplossing, en waarom zou je van afstand branden, het lijkt mij ook dat je cdtjes in de brander moet plaatsen.

  Dus ik zit te denken waarom zou je dan van een andere pc gaan branden, als je de bestanden toch via het netwerk kan kopieren.
 • De enige oplossing voor jouw vraag zal naar mijn mening gezocht moeten worden in een snelkoppeling op pc1 die middels een voorgedefineerd pad opgestart kan worden. Hierbij moet je volgens mij de .exe van nero als gedeed opgeven. Zoiets als wat je ook doet met printers aangesloten op een andere pc. Het is maar een idee en jouw vraag heeft in ieder geval als effect dat ik het een en ander ga proberen en opzoken op internet.

  suc6.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.