Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

router, pppoe

Anoniem
micky.g
5 antwoorden
 • ik heb sinds kort internet op de cable. Ik heb er een router tussen zitten die het dus verdeeld als dat nodig is. Maar het probleem bij mij is dat als ik zit te internetten opeens me internet er mee stop.
  Krijg het idee dat het met name is als ik kazaa aan heb staan of online game. Ik weet niet of dat er mee te maken heeft maar die indruk krijg ik. Het probleem is dat als het gebeurd, dat ik niet meer op me router kan inloggen. Dus heb gelijk geen internet meer maar kan ook niks meer van de status van internet kijken of van me router.
  Dit is op te "lossen" door de stekker van de router uit de muur te trekken. Dan kan ik weer inloggen op me router. maar dan doe me internet het niet meer. Hij geeft dan aan dat de pppoe ermee gestopt is. en om dat op te "lossen" moet ik de stekker van me modem uit de muur trekken en dan doet ie het weer. Het is dus wel te verhelpen :) maar het is echt een normale manier dus wie heeft er een idee ?????
 • fijn dat je er effe bij vermeld om welke router het gaat….

  heb gehoord dat de sitecom 4s die problemen zoals beschreven heeft….
  maar om welke router gaat het!?
 • [quote:0e7c99a859="micky.g"]fijn dat je er effe bij vermeld om welke router het gaat….

  heb gehoord dat de sitecom 4s die problemen zoals beschreven heeft….
  maar om welke router gaat het!?[/quote:0e7c99a859]

  na het gaat om om xdsl/cable broadband router 4s met 4 poort switch.Kan niet echt een type of zo ondekken. Maar waar moet ik kijken voor die problemen ??? of kan je zo zeggen wat er aan de hand is ????alvast bedankt
 • firmware upgraden naar versie 161b……
 • [quote:caa74fbe44="micky.g"]firmware upgraden naar versie 161b……[/quote:caa74fbe44]

  oke
  dat kan ik vinden maar als ik daar op klik moet ik een upgrade file geven. maar als ik dan op bladeren klik kan ik alleen zoeken op me computer dus hoe moet ik verder ??????????? of moet ik iets van me computer afhalen ?????

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.