Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

kazaa 2.02 instellen via netwerk

Anoniem
Stephen
5 antwoorden
 • ik heb net kazaa 2.02 gedwonload ik zit op men kamer achter een netwerk en ik zou graag kazaa op mijn computer willen gebruiken, achter het netwerk dus, maar als er dan staat connecting ….. dan is te daar gewoon heel lang mee bezig zonder reultaat. dan weet ik niet meer wat ik kan instellen ik heb voor de rest ookniks ingesteld, want dan gaat het helemaal fout. misschien weten jullie wat ik eraan kan doen????????

  P.S. ik ben een n00b op dit gebied :oops:
 • [quote:8289919161="matthijzzz"]ik heb net kazaa 2.02 gedwonload ik zit op men kamer achter een netwerk en ik zou graag kazaa op mijn computer willen gebruiken, achter het netwerk dus, maar als er dan staat connecting ….. dan is te daar gewoon heel lang mee bezig zonder reultaat. dan weet ik niet meer wat ik kan instellen ik heb voor de rest ookniks ingesteld, want dan gaat het helemaal fout. misschien weten jullie wat ik eraan kan doen????????

  P.S. ik ben een n00b op dit gebied :oops:[/quote:8289919161]

  nob0dy?
 • Echte specialisten corrigeer me indien nodig.

  Wat je wilt kan niet als je als client bent aangesloten. Kazaa is een peer-tp-peer verbinding. Helaas
 • Het kan wel! Maar heb je in het netwerk ook een socks proxy server of een NAT server staan? Dit heb je nodig als je kazaa wilt gebruiken via het netwerk.
 • [quote:3b2a16f5ef="marenova2"]Het kan wel! Maar heb je in het netwerk ook een socks proxy server of een NAT server staan? Dit heb je nodig als je kazaa wilt gebruiken via het netwerk.[/quote:3b2a16f5ef]

  Wat erbij geleerd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.