Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Geen internet na installatie netwerkkaart

Anoniem
olafvdg
3 antwoorden
 • Mijn internet werkte tot volle tevredenheid (via 56k modem en inbelverbinding). Gisteren een netwerkkaartje in de computer geplugd en driver geïnstalleerd. Verder niets gedaan, maar nu werkt internet opeens niet meer!

  Inbellen gaat goed, maar Explorer en Outlook krijgen geen verbinding. Help! Is dit een DNS probleem? Stond altijd al op automatisch in TCP/IP instellingen, geeft dat nu ene conflict met de netwerkkaart of is er iets anders aan de hand? Help! Please…

  Olaf
 • Hallo,

  Wat je natuurlijk kunt proberen is om de netwerkkaart er weer even uit te halen en het dan weer te proberen. Waarschijnlijk heb je een IRQ probleem met je modem. Wat je ook kunt proberen is om hem in een ander pci slot te stoppen.

  En anders eerst je netwerk kaart installeren en dan je modem. Je moet ze wel eerst volledig verwijderen d.m.v de computer op te starten in veillige modus (als de kaarten er al uit zijn) en dan bij aparaatbeheer te kijken of er nog drivers staan geinstalleerd. Tijdens het gewoon opstarten van de computer laat hij namelijk alleen de huidige drivers zien.

  Succes
 • Sorry bericht 2x geplaatst

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.