Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

vraag over router met hub of switch?

Anoniem
Leo S
2 antwoorden
  • Hallo allemaal, ik heb een vraagje over routers. Ik heb bij mijn moeder @home internet gedeeld met een Unex NexIP ISO150s. hier heb ik geen problemen mee. deze router heeft een ingebouwde switch en werk redelijk snel. Nu wil ik bij mijn vader (mijn ouders zijn gescheiden) ook internet gaan delen over 3 pc's (ook @home) Via een beetje surfen op het web kwam ik op crazypc.nl bij de aan biedingen deze router tegen: Repotec RP-IP515LM Kabelrouter 10/100 Mbps 4p HUB met printserver
    Ik wil er graag een printerserver op hebben en met €71 (€ 84,61 onder rembours per post) leek mij deze router niet te duur.
    met een switch heb ik nuawelijks snelheidsverlies maar veranderd dat als je een router met hub koopt? Ik wil wel eens vaker een film en muziek downloaden maar wel zodat internet voor de andere pc's ook een klein beetje snel blijft. Als internet nu echt veel trager gaat door een hub bij de router dan heb ik liever een switch. kunnen jullie me dat tips geven waar ik goedkoop een router met printerserver en ingebouwde switch kan kopen (zo veel geld heb ik niet)
    alvast bedankt, Twan
  • In C!T van januari staat de SMC7004ABR besproken en die heb ik dus ook al een tijdje en kan ik je aanbevelen. Dat is een router/switch met printerserver.
    In C!T staat hij voor 89 euro.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.