Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

ik zoek een printerswitch welke???

Anoniem
Sellis
5 antwoorden
 • Hallo mensen,

  Ik heb thuis een netwerkje liggen van 3 PC's. Deze PC's zijn aangesloten op een routerswitch, die dus als de internetserver functie doet. Nu wil ik een printer in het netwerk opnemen, die ik wil delen voor 2 PC's. IK wil hiervoor een printerswitch aanschaffen en die vervolgens aansluiten op de Uplink poort van me router. Die printerswitch moet het liefst zowel een USB als een parallele poort hebben. Nu heb ik een printer met zowel USB als parallele aansluiting, maar als in de toekomst alleen printers verkrijgbaar zijn met USB aansluiting wil ik hier graag op voorbereid zijn. Maar op dit moment gebruiken wij nog enkele DOS programma's, dus voorlopig zal de printer op een parallele poort worden aangesloten.
  Ik heb dus 3 PC's en de routerswitch DC-202 van sitecom. En ik zoek dus een printerswitch met USB en parallele aansluiting. Welke raden jullie mij aan. IK heb al op de site van sitecom gekeken maar daar staan alleen of USB printerswitches of alleen parallele switches. Maar geen gecombineerd apparaat. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

  mvg,
  Roy
 • waarom installeer je niet de printer op de pc die het vaakst aanstaat en dat je dan bestand en printerdeling in Windows aanzet? stuk goedkoper!
 • De printer zit aangesloten op de PC van de eigenaar. Dit is helaas niet de PC die het vaakst aanstaat. En om nou steeds die computer aan te zetten, geen zin in. Het is ook een Pentium 2 nog dus, dat start niet snel op. En geklungel met diskettes heb ik geen zin in. Ook als je bv grote bestanden moet uitprinten, moet je weer inpakken enzo.

  mvg,
  Roy
 • Heeft niemand hier ervaring mee?
  Lijkt me toch sterk. Moet toch iemand zijn die een antwoord weet op mij vraag.

  BVD,
  Roy
 • hp heeft printerswitches, mar voor hetzelfde geld of minder heb je de repotec router van www.crazypc.nl bij de aanbiedingen. in de betere computerwinkel kunnen ze je hier vast meer over vertellen met betrekking tot de prijs. dit verschilt heel erg

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.