Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

help!

Anoniem
drupke
3 antwoorden
  • Mensen ik heb een probleem, ik word net gebeld door hccnet dat er gespamt word via mij. Ze zeggen dat dit gebeurd via het prgramma proxy van analogx, dit klopt want dit staat geinstalleeerd op mijn computer, zodat ik via mijn andere computer kan internetten. Nu krijg ik steeds de melding dat die in openstate draait of zoiets. Dit zei die man ook aan de telefoon. Wie weet hoe ik hem uit open mode haal en op die andere mode zet, bij de instellingen kan ik het niet vinden.
  • Ik heb ook proxy geinstalleerd, ik neem aan dat jij op een van jouw pc's internet delen heb ingeschakeld om vervolgens met jouw andere ps('s) ook op het internet te komen.

    Ik heb hiertoe de verschillende pc's in mijn netwerk een vast ip adres gegeven, bijv. de server 192.168.0.1 client1 192.168.0.2 enz.

    Vervolgens heb ik in mijn proxy bij proxy binding het adres van de server ingevuld, deze zal bij jou (standaard) op enabled staan, te benaderen door met de rechtermuisknop op het proxy symbool te klikken en vervolgens op configure te klikken, in dit venster kun je verschillende poorten enablen of disablen en ook de binding bewerken, dit allemaal is na te lezen op de proxy handleiding.

    Succes ermee. :D
  • hey heel erg bedankt het is gelukt :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.