Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

web pagina benaderen via e_tech router

Anoniem
Chef Klef
2 antwoorden
 • probleem: al enige tijd probeer ik dmv iis in win xp mijn home page te benaderen normaal gesproken zou ik dan mijn vaste ip adres 80.100.25…. in moeten geven en dan zou ik vanzelf ,als ik het goed heb, via port 80 mijn pagina moeten krijgen,dit lukt niet doe ik dit via mijn lokaal netwerk 192.168.0.3 dan werkt het wel. Ik heb een e-tech modem router waar mee ik port forwarding doe port 80 naar intern ip 192.168.0.3
  helaas het werkt niet .(deze router heb ik al reeds vervangen ik dacht dat het daaraan lag)ook met het usb modem speedtouch 330 wat bij adsl geleverd werd werkt dit niet ik krijg steeds " de pagina kan niet worden weergegeven" raar intern werkt het wel,dit heb ik ook geprobeerd middels een ftp server ,port 20 en 21 geforward naar het interne ip adres waar de server toen op draaide .dit werkt ook niet van buiten af via het eigen netwerk heb ik gelijk verbinding.
  natuurlijk had ik ook mijn firewall disabled (voor de zekerheid)ik hoorde via via dat er providers zijn die de mogelijkheid van eigen gebruik van webservrs en ftp servers tegen gaan door het blokeren van bepaalde poorten in dit bij de hcc ook zo?? en zo niet wat gaat er dan niet goed,en hoe actie te ondernemen.
  wie weet raad??
  met vriendelijke groeten, hans van Es
  j.van.es@hccnet.nl
 • misschien even testen of de hcc dat blokt

  verander in iis de poort van 80 naar bv 18000
  en geef deze poort ook vrij in de e-tech router


  Peter

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.