Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Verkeerde firmware AccessPoint --> Accesspoint kapot ??

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Heb Edimax wireles accesspoint EW-7202AP op edimax broadband router aangesloten (notebook is draadloos verbonden met AccessPoint (en op router zijn 3 pc's, het accesspoint en ADSL-modem aangesloten) alles werkte (al maanden) prima (W98SE). Ik ben echter vergeten het accesspoint te beveiligen voor indringers (WEP). Dus via de AccessPoint utility geprobeerd e.e.a. aan te passen. Blijkbaar is het dan noodzakelijk de firmware te downloaden. Deze firmware heb ik, maar heb per ongeluk een verkeerd bestand als firmware aangewezen…..(STOM). :oops: Het programma gaf echter geen foutmelding….integendeel download gelukt was de boodschap!
  Maar wat blijkt nu… niets werkt meer. Via de SNMP-manager is ook niets te beginnen, hij herkent geen AccessPoint meer… Ook kan ik geen download meer in lezen. Hiervoor moet ik de AccesPoint driver installeren……en dat heb ik inmiddels al 100 keer gedaan.
  Wie helpt ? (of is na het downloaden van verkeerde firmware het Accespoint onherstelbaar beschadigd ??)
 • Ik heb bij mijn prog een backup tooltje erin zitten om altijd weer terug tegaan naar de vorige versie, kweet niet of dat bij jouw ook kan ?

  Groeten Gerwin..
 • heb zo'n progje niet, althans er staat niets op de installatie CD.
 • inmiddels opgelost. Edimax Europa bevestigde dat bij een verkeerde download het apparaat niet meer te herstellen is (althans niet door een leek) Advies was : terug naar winkel en kijk of het onder de garantie valt.
  Winkel waar ik het apparaat heb gekocht heeft een nieuwe gegeven. :P :wink: ([size=7:18dea25837]Dat ik een verkeerde download heb uitgevoerd heb ik natuurlijk niet vermeld [/size:18dea25837][/size]:oops: :wink: )
 • Dat heet nou nog eens mazzel hebben. :D :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.