Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Netwerk via netspanning

Anoniem
ton C
4 antwoorden
 • hallo daaro..

  ik heb een vraagje. Zin er mensen die ervaring hebben met een netwerk via het stopcontact?
  Ik neem binnenkort adsl en we hebben totaal geen zin om al die utp kabels door het huis te leggen naar elke kamer dus willen we het via het stopcontact doen.
  Nu op ik op norrod zo'n leuk dingetje gezien (http://www.norrod.nl/ws_a_index.asp?hoofdgroep_id=4&sel;=277)
  en heb ik er een paar vraagjes over. Wat word je ping als je met zo'n ding via zo'n router (want er komen meer pc op) counter-strike speeld of een ander spel. En komt de snelheid van adsl wel te goede met zo'n netwerk?

  Amen
 • Er wordt al jaren gepraat over netwerken via het stroomnet. Wat ik er al die tijd van begrepen heb, is dat je baudrate behoorlijk laag ligt. Wellicht is een draadloos netwerk een betere optie?
 • Als ik me niet vergis stond er iets over in de laatste computer totaal. Volgens mij was het vergelijkbaar met een 10 Mb netwerk verbinding. Dus dan zou het heel goed kunnen in combinatie met adsl. Dat is namelijk maar een fractie van die snelheid.
 • het stond idd in de laatste CT, alleen niet hoesnel het was en dat kon ik niet echt goed vinden. Hoeveel mb (of kb) per seconde haal ik met overdracht p2p? en wat zal ong. de ping zijn zoals ik al heb gevraagd?
  komt het overeen met een 1/10 netwerk of 10/100 (:Sja sorry ik heb er niet zooo veel verstand van ;))

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.