Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Omzetten Chello netwerkkaart naar nieuwe computer

Anoniem
robbert wethmar
3 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb een nieuwe computer aangeschaft en wil nu de netwerkkaart van mijn Chelloverbinding overzetten. Is dit gemakkelijk zelf te doen en is
  er misschien ergens een handleiding bekend? Of kan ik het maar beter overlaten aan een installateur?

  Graag advies

  Tempelman
 • [quote:5161a0e521="Tempelman"]Ik heb een nieuwe computer aangeschaft en wil nu de netwerkkaart van mijn Chelloverbinding overzetten. Is dit gemakkelijk zelf te doen en is er misschien ergens een handleiding bekend? Of kan ik het maar beter overlaten aan een installateur?[/quote:5161a0e521] Dat is vrij makkelijk zelf te doen. Welke besturingssysteem gebruik kje? De netwerkkaart wordt vrijwel atlijd automatisch herkend en anders is het even zoeken op de bijgeleverde CD-Rom. Betreft het een 3COm 3c900 kaartje?
  De handleiding werd bijgeleverd. Verder zit er een brief bij met de TCP/IP instellingen. Hier kunnen veel providers overigens nog een voorbeeld aan nemen. DIt is overigens één van mijn weinige positieve ervaringen met chello/UPC. In principe werken de automatische instellingen, alleen op letten dat TCP/IP voor de netwerkkaart is geïnstalleerd en de bestandsdeling uit is gezet voor die kaart. Het hoeft niet voor internet, maar is beter voor je eigen veiligheid. Dit laatste doet de installateur ovigens niet. Mijn laatste ervaringen met chello zijn overigens alweer 2 jaar oud.
 • chello heeft daarvoor een handleidinkje o pde site gezet: ff lezen, ff printen en voila…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.