Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Netwerk blijft maar op 10Mbit

Anoniem
hveene
2 antwoorden
  • Goede dag,

    Wat ik ook probeer, mijn intern netwerk blijft maar op 10Mbit draaien, in plaats van 100Mbit.

    Ik heb de volgende configuratie

    PC1:
    2 netwerkkaarten;
    - Kaart 1: 1 met een Realtek 8029 voor het internet
    - Kaart 2: 1 met een Realtek 8029 voor het lokale LAN

    PC 2:
    - 1 Realtek 8029.

    Kaart 2 van PC1 en de kaart van PC2 zijn gisteren nog voorzien van de nieuwste drivers.

    Als switch gebruik ik een Edimax switch. Ik kan daar geen snelheden op aangeven.

    Tevens kan ik op de kaarten niet aangeven of er 10 of 100 gebruikt moet worden. Alleen de duplex kan ik aangeven.

    Kan iemand me uit de brand helpen?

    Met vriendelijke groeten,
    Willem-Jan Vroom
  • gaat ook niet lukken want zover ik kan zien zijn dit 10Mbit kaartjes , zie http://www.realtek.com.tw/products/products1-1.aspx?lineid=1

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord