Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

waar goedkope utp te krijgen

Anoniem
wally
5 antwoorden
 • ik wil binnenkort een netwerkje voor mn adsl verbinding (die nog moet komen) aanleggen. Maar ik wil weten waari k heb goedkoopst utp kan kopen…. misschien zijn er tips.

  en nog een vragje. Als ik bij hccnet een multi-pc modem aanschaf word dat volgensm ij de SpeedTouch 510. Heb ik hier problemen mee als ik bijv. op computer 4 een servertje draai (bijv. ftp). dat hij wel naar die computer gaat??
 • [quote:536594421a="wally"]
  en nog een vragje. Als ik bij hccnet een multi-pc modem aanschaf word dat volgensm ij de SpeedTouch 510. Heb ik hier problemen mee als ik bijv. op computer 4 een servertje draai (bijv. ftp). dat hij wel naar die computer gaat??[/quote:536594421a]

  Als je Apache gebruikt (wil gaan gebruiken) en de binaire versie download, worden alle requests volgens mij naar de juiste PC gestuurd.
  Download Apache
 • Kweet niet zo een merk maar let goed op !
  Want je hebt UTP en UTP..

  Groeten Gerwin..
 • utp cat. 5. kleur maakt niets uit.
  maar ik denk dat als je het los koopt (dus zonder de connectortjes) goedkoper is…. maar het gebeurt niet automatisch? moet ik anders zo'n router/switch kopen die je via de webbrowser kan benaderen en dan zo de poort restricties kan instellen??
 • [quote:196f28c3e2="wally"]utp cat. 5. kleur maakt niets uit.
  maar ik denk dat als je het los koopt (dus zonder de connectortjes) goedkoper is…. maar het gebeurt niet automatisch? moet ik anders zo'n router/switch kopen die je via de webbrowser kan benaderen en dan zo de poort restricties kan instellen??[/quote:196f28c3e2]

  oja, je moet ff naar het configuratiescherm van je modem, en dan staat er ergens een tekstvak waar je je IP adres van je server moet invullen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.