Vraag & Antwoord

Servers

Problemen met bullet proof ftp server

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Hoi allemaal,

  Ik heb sinds kort een ftp server op mijn PC lopen. Als ik een account aanmaak zonder login naam en wachtwoord in bullet proof ftp kunnen gebruikers van buitenaf op mijn gedeelde directory komen, maar als ik een login en pass vraag geeft de server aan dat het password incorrect is. Als ik lokaal inlog via mijn eigen PC op het IP nummer van de PC waar mijn server op draait gaat het ook goed. Weet iemand wat hier aan de hand kan zijn?

  B.v.d.

  Dipsy
 • wat is bullet proof ftp en waarom gebruik je in godesnaam niet gewoon IIS?
 • MyroX: Bulletproof maakt FTP-software (zowel clients als servers) en waarom Dipsy2 geen IIS gebruikt? Omdat het zo verdomd beperkt is in de mogelijkheden… Daarom.

  Dipsy2: In heel veel gevallen zijn de gebruikersnaam en wachtwoord hoofdlettergevoelig. Weet je zeker dat je geen typfout maakt, of caps-lock uit hebt staan? Misschien kun je ook ergens een IP-adresrestrictie opgeven en staat deze standaard op localhost (lijkt me onwaarschijnlijk, maar misschien is bulletproof zo stom).
 • Je kunt met BP de gebruikersnaam en wachtwoord hoofdletter ongevoelig maken, misschien helpt dat wel. En is de FTP server wel goed ingesteld zodat ook mensen buiten jou netwerk kunnen inloggen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.