Vraag & Antwoord

Servers

Hoe zet je een firewall af in een router & modem

Anoniem
None
5 antwoorden
 • heb een alcatel speedtouch hoe zet ik die af want ik host ravenschield game en de pings van de players worden weergeve aan 1000

  hoe kan ik deze afzette en waar aub???? :roll:
 • Dat je een hoge ping hebt bij je clients heeft niets met de firewall te maken, maar goed. Om in een SpeedTouch de firewall uit te schakelen, moet je hem in Bridged PPTP mode, of DHCP-spoof methode gaan gebruiken. Je kan ook, als je modem aan NAT doet, in de webinterface één bepaald IP-adres als default-server instellen. Je schakelt dan niet echt je firewall uit, maar wel alle verkeer wordt doorgestuurd naar één bepaalde PC.
 • :) hey bedankt al voor je reply,maar kan ik die niet volledig aftzette heb gelezen in de guide dat je het voor drie doelen kunt gebruiken,een firewall voor webbrowsing,voor email,en voor ftp up and douwnload.

  maar het is vooral voor het gamen dat die firewall af moet want hygeeft die pings niet weer van de players die op de server komen en zorgt ook voor wat lag,storingen in het spele alles dat het rop wijst dat die firewall aanstaat zegt men?. :cry:

  want als we in de serverlist kijke,en dan naar men server zien dan zien we de naam maar word de ping van de server niet weergegeven dan staat er tusse al de verschillende pings een - minnetje eb kan men niet joinen,alleen op ip gaat het wel maar ook niet altyd :-?
 • Ja ik ben een vriend van sloots, maar hoe moet ik dat dan doen dat ik wel een ping krijg weet jij dat mischien wel dan ?? plzz ?

  thnx Remphie-NL
 • Het is allemaal een beetje een onsamenhangend verhaal, maar ik denk dat ik je wel begrijp.

  Zoals ik in mijn vorige antwoord al zei, komt het niet door de firewall dat de verbinding zo traag is. Een firewall vertraagt je verbinding niet. Het is wel belangrijk om te weten wat voor internetverbinding je hebt. Met een lage uploadsnelhed zal het draaien van een gameserver dit soort problemen opleveren.

  Ik heb ook al 3 manieren aangegeven om de firewall in je modem uit te schakelen of om te leiden, maar als je dat doet zul je toch een andere manier moeten vinden om je netwerkje te beschermen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.