Vraag & Antwoord

Servers

Exchange problemen na verandering in IIS

Anoniem
Sellis
4 antwoorden
 • Situatie: win 2003 server met exchange 2003.
  OWA werkt goed over internet heen (ook in combinatie met Kennisnet). Met een PDA (wifi en USB) is Exchange te benaderen en kan de mail en de agenda gesynchroniseerd worden.

  Stom, want daarna heb ik eens gekeken in IIS. De default website hernoemd naar wat anders. Daarna wil de PDA niet meer syncen met de agenda (via USB wel de mail).

  Outlook Web Access werkt de ene keer wel de andere keer niet (blijft vragen om wachtwoord of geeft een error pagina).

  Ook na het terugzetten van de instellingen in IIS manager werkt het niet meer zoals het eerst wel werkte. Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?? W3K server er opnieuw overheen isntalleren? IIS deinstalleren en dan opnieuw installeren, andere optie??

  Alle tips worden meer dan gewaardeerd.
 • Je kan proberen om de virtual directories te verwijderen uit de IIS manager en hierna een herinstallatie van Exchange uit te voeren, of service pack 1 van Exchange 2003 te installeren. Je hebt kans dat alles dan weer netjes recht wordt gezet. Vergeet niet eerst een backup te maken van de IIS-configuratie.
 • Je bedoelt via IIS manager de inhoud van de map default te deleten?
  Dat betekent de mappen: Exadmin. Exchange, Exchweb, Microsoft-active-sync, OMA, public, ASPnet_client, iisstart.htm en pagerror.gif??

  En de map default zelf dan, want daar in de properties heb ik die verandering aangebracht.
 • Als je nu alles weer hebt teruggezet hoe het stond is daar niks mee aan de hand. Ik bedoel eigenlijk alleen de virtuele directories "exchange", "exchweb" en "public". Dit zijn de directories die gebruikt worden voor OWA.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.