Vraag & Antwoord

Servers

Webpagina voor downloaden van BPFTP

Anoniem
None
3 antwoorden
 • ik heb nu eindelijk een webserver draaien alleen nou zijn er vaak mensen die gelijk hele films downloaden.. dus als dan 's nachts mijn pc uitgaat stopt die download ook maar het is gewoon een kopieer schermpje dus kan ik er niet voor zorgen dat er wordt gedownload met een download manager die op pause kan.. nou vraag ik me af of het mogelijk is om er een webpagina in te zetten zodat je dat wel kan doen..??
  en nog een vraagje.. ik deel nu meerdere mappen voor de mensen die toegang hebben.. maar als ze er dan in gaan zien ze alleen de map die helemaal bovenaan staat geshared :cry: hoe moet ik dit oplossen???
 • Allereerst draai je geen webserver met BulletProofFTP, maar met bijv Apache. Afijn, zelf weten.

  De persoon die van jouw server wil downen zal een download accelerator oid moeten instaleren, daar zit meestal wel een resume optie in. Of als je het als FTP server draait, kan je gewoon met bijv SmartFTP resumen, wordt automatisch om gevraagt.

  Makkelijker is om je files op te splitsen (WinRAR) in files van x mb, zodat ze niet telkens de hele film onieuw hoeven te downen, maar alleen de resterende files. Zo heb je toch nog een soort van resume optie.

  [size=9:523a2e5d4f]Je kan wel een script maken dat resumen ondersteund, maar ik denk niet dat je dat zelf kan, en anders kom je heel fijn hard aan het betalen…[/size:523a2e5d4f]
 • In losse files opdelen heeft ook als voordeel dat je bij een corrupt bestand niet de hele film opnieuw hoeft te downloaden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.