Vraag & Antwoord

Servers

DHCP Error

Anoniem
Prasatko
6 antwoorden
 • Zojuist heb ik bij een andere vraag de oplossing gekregen dankzij dit forum!! Mijn dank daarvoor. Ik heb er nog een(mischien is me server wel gaar) maar ik zie een hoop errors in me event log van me windows 2000 server.

  deze melding

  The DHCP/BINL service has determined that it is not authorized to service clients on this network for the Windows domain: test.test.nl.

  Wat is dit en wat wil dit zeggen
 • Even gegoogled, 62 resultaten
 • Ja heb ik ook gedaan maar mijn engels is niet naar behoren en ik hoor liever in het nederlands een oplossing of wat het probleem is als een moeilijk microsoft oplossing zijn tenminste IK kom er niet uit
  dus als iemand gewoon even me uit de brand kan helpen ipv zon lullig antwoord te geven waar ik niks aan heb!
 • De button Alleen in het nederlands zoeken aangeklikt, deze url:
  http://wwww.win2kwereld.nl/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2712
 • Misschien kan hheuvel ook eens een wat directer antwoord geven waar casanova nog wat aan heeft…

  @TS: Als je Active Directory hebt draaien en een DHCP-server in je domein, dan moet je de DHCP-server autoriseren in Active Directory, voordat deze kan beginnen met het uitdelen van IP-adressen. Dit doe je door in het DHCP-console met rechts te klikken op je server en dan te kiezen voor "Authorise". Na hooguit een minuut is je DHCP-server geautoriseerd in Active Directory en kan hij IP-adressen uit gaan delen.
 • Ok ik heb wat gelezen en ik dank jullie maar nu het volgende
  mijn dhcp server is al geautoritized dus dat is het niet. Wat kan het dan zijn?? ip en de server staan goed en op autoritize. toch heb ik deze meldingen in met logboek zitten. ? ? ? ? ?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.