Vraag & Antwoord

Servers

applicaties instalere via ris of ander pakket ongemerkt hoe?

Anoniem
None
10 antwoorden
 • ik zoek een manier om op een pc ongemerkt dingen te instaleren.(ris) ik heb het dan over office maar ook dingen als vnc wie weet hoe dit moet via ris ik kan alleen tuts vinden over hoe ik moet booten en een compleet os moet instaleren maar ik ben allleen geintreseert in het instaleren van programma's en dan zo dat de client het niet merkt hoe do eje dit of met welk pakket.(draai win2000 server).

  groeten
 • Je kan een login script maken voor de clients of de groep clients die inloggen. In dat script kan je dan zetten dat de installer uitgevoerd moet worden.

  Echter dient deze installer wel een siltent modus te hebben (via een commandline switch) heeft deze dat niet is de enige manier de installer uitelkaar slopen en zelf bouwen. Dit is (over het algemeen) niet legaal en arbeidsintensief.

  Kijk eens op http://www.microsoft.com/office/ork/2000/two/40ct_1.htm
 • Kijk ook eens op
  http://unattended.sourceforge.net/installers.html

  En op
  http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/Windows2000Pro/deploy/w2koffice/dep04.mspx
 • ben al veel wijzer geworden maar 1 ding snap ik niet hoe kan ik ongemerkt een office installtie doen ivm met lecensie key? ik denk dat de text verkeerd lees ofzo maar ik kom er zo niet uit. hoe moet dat?
 • Download de office resource kit. Hierin zit een onderdeel waarin je een aangepaste setup voor office kan maken. Hierin geef je ook je license key in (volume license), tevens kun je een heleboel andere opties al als standaar instellen, die je anders tijdens de setup op ieder werkstation handmatig moet doen.

  Als je deze wizard helemaal doorlopen hebt, krijg je een mst-bestand. Deze kun je aanroepen vanuit een snelkoppeling. Tevens kun je door middel van schakelopties aangeven dat de installatie op de achtergrond moet draaien.

  Door middel application publishing in group policy kun je op deze manier office installeren zonder dat je er naar om hoeft te kijken.
 • Kijk eens hier, wellicht heb je er wat aan.
 • Leo S: http://www.microsoft.com/office/ork/2000/appndx/toolbox.htm
  welke zou ik hier meoten kiezen staan verschillenden downlaods met setup
 • Je moet de core toolset downloaden. Daarin zit de custom installation wizard.
 • ok allemaal alvast bedankt met office is het mij gelukt. maarrrrr….. nu heb ik ook .exe programma's zijn exe 2 msi converters???
 • Dit is een goeie site voor installaties. http://www.appdeploy.com
  Soms zitten MSI files in EXE files ingepakt. Zoniet dan moet je deze zelf maken met daarvoor beschikbare tools.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.