Vraag & Antwoord

Servers

ik kom niet in ftp!!!

Anoniem
JBS
5 antwoorden
  • he ik heb laatst al in een topic gevraagd waarom mn ftp server het niet deed, dat probleem is nu eindelijk verholpen. maar waar ik nu achter kwam is dat ik zelf op geen enkele ftp-server kan komen. vrienden van mij hebben er ook een en die doen het allemaal. de mijne doet het ook zeggen ze maar ik kan dus geen ftp's bezoeken. als ik er naar een ga geeft internet explore een fout. nu heb ik het ook in kazaa geprobeerd en ik krijg dezelfde fout. ik denk dat het weer aan mn router ligt.
  • Probeer het eens met een FTP programma, bijvoorbeeld WS_FTP of Leech FTP .
  • [quote:937f6cd300="JBS"]Probeer het eens met een FTP programma, bijvoorbeeld WS_FTP of Leech FTP .[/quote:937f6cd300]

    dat is mn probleem niet, mn ftp server doet het al. maar ik kan zelf geen enkele ftp server bezoeken
  • [quote:4e5ad7012e="zerodian"][quote:4e5ad7012e="JBS"]Probeer het eens met een FTP programma, bijvoorbeeld WS_FTP of Leech FTP .[/quote:4e5ad7012e]dat is mn probleem niet, mn ftp server doet het al. maar ik kan zelf geen enkele ftp server bezoeken[/quote:4e5ad7012e]Ja, maar met bovengenoemde programma's kun je inloggen op een FTP server. Dat was toch je probleem? Hoe probeer je het nu? Gewoon via IE of firefox?
  • [quote:b197fd98b4]Ja, maar met bovengenoemde programma's kun je inloggen op een FTP server. Dat was toch je probleem? Hoe probeer je het nu? Gewoon via IE of firefox?[/quote:b197fd98b4]

    IE

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.