Vraag & Antwoord

Servers

profile genoeg of

Anoniem
Rick99
5 antwoorden
 • Als ik een profile instel voor elke gebruiker,worden dan ook de documenetn naar de server weggeschreven?

  En kan ik 1 prifiel maken voor alle gebruikers? Of is het beter de gpo aan te passen?
 • Wat is precies de bedoeling?
 • Iedere gebruiker hoort een eigen profiel te hebben en alles wat in dat profiel staat wordt mee gekopieerd als het een roaming profile betreft. Daarom is het beter om de map 'mijn documenten' te redirecten naar home directory van de gebruiker en het is ook verstandig om het profiel tot een maximum van 50 MB te beperken, anders duurt het inloggen een hele tijd.
 • Leo,klopt inderdaad.Ik moet alles opnieuw op gaan zetten volgende week,ik doe het dan liver maar gelijk goed.

  Dus ik redirect de documenten naar de home map en geef elke user een profiel,en idd op een andere lokatie duurd het allemala erg lang voordat alles geladen,maar dan wordt er verwezen naar het pas op de server waardoor elke keer alle documenten worden ingeladen en dat duur erg lang.
  Maarrr als ik een aparte map met profielen heb gemaakt zag ik dat daar ook de documenten heen werden geschreven en kom ik dan niet in de problemen met de 50 mb? Sommige hebben outlook bestanden van al 100 mb?
 • Dan kom je inderdaad in de problemen, daarom moet je slim gebruik maken van de home-directory van de gebruiker. Deze moet dus niet in het profiel worden opgenomen en Outlook-bestanden zet je dan natuurlijk in de home-directory…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.