Vraag & Antwoord

Servers

group policy vraag

Anoniem
Leo S
3 antwoorden
 • Hallo,

  ik heb een policy aangemaakt waarin een aantal favorieten staan voor een account A, als deze inlogt dan staan inderdaad netjes de favorieten bij de favorieten, en kan men er mee werken, alleen het probleem is dat een andere account B die niet in deze policy zit (volgens de instellingen)
  toch deze favorieten bij de favorieten krijgt. Als ik bij account B deze favorieten lokaal verwijder en vervolgens de computer opnieuw opstart dan zijn ze inderdaad weg, maar om dit nu bij alle accounts te doen lijkt mij een beetje gekke werk? weet iemand wat ik verkeerd heb gedaan en/of wat ik er aan kan doen?

  alvast bedankt
 • Favorieten zijn gebruiker gebonden en worden normaal gesproken opgeslagen in het eigen profiel (c:\documents and settings\<gebruikersnaam>\favorieten). Gebruikers kunnen dan ook niet elkaars favorieten zien. Waarschijnlijk worden jouw favorieten uit je policy gekopieerd naar het 'all users' profiel (c:\documents and settings\all users). Alles wat hierin staat is voor iedere gebruiker die inlogt beschikbaar.
 • hoi,

  bedankt voor je antwoord maar de gebruikers loggen in op een account
  op de domain controller, tevens wordt er geen profiel weggeschreven, die optie heb ik wegelaten

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.