Vraag & Antwoord

Servers

Roaming profiles

Anoniem
None
2 antwoorden
 • Hoi,

  In ons netwerk draaid windows 2003 server en een aantal xp machines als client. Ik heb nu een test gebruiker aangemaakt als roaming profile om diverse opties uit te testen. Als ik nu aanleg op een client machine via de roaming profile heb ik de volgende probleempjes:

  - de quick launch wordt niet weergegeven (terwijl ik het wel heb aangevinkt)

  - Kan de printer eigenschappen niet aanpassen (wat ik wel graag zou willen)

  - Kan niet remote aanloggen, krijg hiervoor namelijk de melding (the local policy of this system does not permit you to logon interactively)

  - Kan binnen de power management niet de turn off monitor / turn off harddisk aanpassen (deze staat standaard op 20 minutes om standby te gaan en wil dit graag op 0 hebben staan)

  Heb voor deze opties geprobeert te zoeken binnen de group policy die ik heb toegekent aan de gebruiker test, maar ik kom daar niet helemaal uit.

  Kan iemand mij daarbij helpen

  Alvast bedankt.
 • Toch zou dit toch echt aan de policys moeten liggen. (Ik zelf kan niets anders bedenken) Zelf had je al gekeken zei je. zowel local als global? En weet je zeker dat er stom toevallig geen tweede policy aan hangt.
  Dit kun je uitproberen om een nieuwe Organisational Unit aan te maken en daar vervolgens de test gebruiker in toe te voegen.

  Ook even controleren of je of een bepaalde Security Group geen policys hebt gehangen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.