Vraag & Antwoord

Servers

Windows login scherm

Anoniem
Mehmet
7 antwoorden
 • Beste ….

  IS het mogelijk om de login scherm aantepassen van windows xp…Wij hebben hier wat ongeduldige gebruikers, die tijdens automatische netwerk install de computer uitzetten omdat de inloggen wat langer dan normaal duuurt….
 • Ik begrijp niet helemaal precies wat je bedoelt met je vraag maar wil je het welkomstvenster veranderen naar het klassieke aanmeldvenster? Dat kan ingesteld worden in Configuratiescherm - Gebruikersaccounts onder de optie De manier waarop gebruikers zich aan en afmelden.

  Anders moet je maar even aangeven wat je nu precies bedoelt.
 • [quote:15b54a9d58="praatpaal"]Ik begrijp niet helemaal precies wat je bedoelt met je vraag maar wil je het welkomstvenster veranderen naar het klassieke aanmeldvenster? Dat kan ingesteld worden in Configuratiescherm - Gebruikersaccounts onder de optie De manier waarop gebruikers zich aan en afmelden.

  Anders moet je maar even aangeven wat je nu precies bedoelt.[/quote:15b54a9d58]

  Nee het het venster die je krijgt tijdens het opstarten van de pc, wanneer er bepaalde instellingen worden geladen…
 • dat scherm veranderen maakt het laden niet sneller gaan
  dus waarom zou je dat willen
 • [quote:e2e91608f5="vix"]dat scherm veranderen maakt het laden niet sneller gaan
  dus waarom zou je dat willen[/quote:e2e91608f5]

  Dat lijkt me toch vrij duidelijk. Ik denk dat hij de gebruikers een mededeling wil laten zien dat ze de pc niet moeten uitzetten tijdens het login script.
 • [quote:4c1cc5a259="vix"]dat scherm veranderen maakt het laden niet sneller gaan
  dus waarom zou je dat willen[/quote:4c1cc5a259]

  Nou kijk… Als je software distibueert via AD, en het optie kiest software installeren bij het inloggen van de user(Tenzij het een user polcy is) duurt het inlog scherm wat langer, omdat die op de achtergrond software aan het installeren is. Dat kan de users niet zien…Er staat wel installeren van softwar…bla bla… maar ik wil ook een blinkende text zetten van niet uitzetten…

  Snap je het nu, Hier op het bedrijf heb je wat ongeduldige users die gelijk denken oww inloggen gaat nie goed…opnieuw starten denk t de gebruiker :D
 • Dat hebben we hier ook. Dan krijgen ze netjes een regel te zien dat er iets geupdate wordt, maar dan zijn ze te ongeduldig dus zetten ze de pc uit. Na 3x gaan ze bellen dat ze een andere pc willen omdat die van hun stuk is….. :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.