Vraag & Antwoord

Servers

[Project] "Allround" Server

Anoniem
THE_GAME_MEN!
5 antwoorden
 • Zo, het wordt weer eens tijd voor een projectje ;)

  Deze keer ben ik van plan om een "Allround" Server op te zetten.
  Wat houdt dat precies in, vraag je je misschien af ?
  Het klinkt misschien dom maar ik wil op 1 "verouderde" XP Laptop een aantal gameservers laten lopen én hem gebruiken om bestanden te uploaden.

  Wat zijn de specificaties van de server-laptop ?
  Deze zijn als volgt:
  Intel Celeron CPU 2.8Ghz
  512MB Werkgeheugen (504MB Effectief)
  40GB Hardeschijf

  Welke gameservers wil je erop laten lopen ?
  COD2 en CS:S (als dat goed loopt voeg ik COD4 toe, daarna COD5).

  Denk je dat dit haalbaar is ?
  We zullen zien. Ik verwacht niet dat mn servers storm lopen. Sowieso limiteer ik alle slots per server op 8 stuks.

  Oke, en welke software ga je gebruiken voor het FTPserver onderdeel ?
  Daar ben ik nu nog heen het kijken

  [b:98e750316f]Gezocht:[/b:98e750316f] Ik ben op zoek naar software waarmee ik de upstream overdag met 25KB/s kan limiten en 'snachts onbeperkt kan limiten. Iemand ideeën ?

  Ik houd jullie up to date :)
 • Project staat nu al op "On Hold". Lekker snel he ? Reden: Laptop maakt een "tering herrie". Niet normaal, lijkt wel een opstijgende F16 en nee dan overdrijf ik niet ! Ik hoor mijn gaming pc + xbox 360 er NIET overheen, terwijl deze toch ook al voor genoeg herrie zorgen !!
  Met zoveel herrie kan ik 's nachts echt niet slapen…. even kijken of ik een oplossing vindt, zo niet gaat dit project al de prullenbak in :(
 • [quote:96c462fe9b="THE_GAME_MEN!"]Project staat nu al op "On Hold". Lekker snel he ? Reden: Laptop maakt een "tering herrie". Niet normaal, lijkt wel een opstijgende F16 en nee dan overdrijf ik niet ! Ik hoor mijn gaming pc + xbox 360 er NIET overheen, terwijl deze toch ook al voor genoeg herrie zorgen !!
  Met zoveel herrie kan ik 's nachts echt niet slapen…. even kijken of ik een oplossing vindt, zo niet gaat dit project al de prullenbak in :([/quote:96c462fe9b]

  hahah Fan uitslopen, vervangen met een stillere :D
 • Meeh, hou het even voor gezien. Sowieso nu weer te druk met school. Vind het wel leuk zo, heb nu ergens een goedkope FTP Storage server gehuurd waar ik wat mee kan experimenten ;)
 • Denk ook aan de stroomkosten. Een servertje ergens huren kost vaak aardig minder dan de stroom, die een eigen server neemt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.