Vraag & Antwoord

Servers

Bullet proof FTP

Anoniem
None
9 antwoorden
 • Ik wil bestanden uitwisselen met vrienden. Daarvoor wil ik een map delen via FTP. Er is mij geadviseerd om bullet proof FTP te gebruiken. Ik vindt de interface te ingewikkeld. Ik wil iets heel simpels. Ik ben niet zo handig met netwerken e.a. Welk programma raden jullie aan?
 • Bullet Proof is toch een heel handige FTP server. Als je de handleiding volgt (www.bpftpserver.com/manual/manual_eng/index.html) kan het bijna niet misgaan.

  Suc6
 • Ik heb nog effe ernaar gekeken en mischien is dit toch wat ik zoek. Maar ik krijg het niet aan de praat. Ik heb een (test) gebruiker geconfigureerd en bepaald waar ie mag komen enzo maar als ik probeer in te loggen met die gegevens lukt t niet.
  Heb ik trouwens per se een FTP client nodig om via FTP te downloaden? Als ik (met XP) nl het IP adres van mezelf intik (conform tutorial) dan krijg ik zowel met FTP voyager als via explorer hetzelfde inlog schermpje maar het inloggen lukt alleen niet.
 • Gebruiker aangemaakt met wachtwoord. Mappen aangegeven waarvandaan gedownload mag worden? Subdirs aangevinkt? Poort goed gezet? Ik heb anders nog wel een handleidinkje op papier. Geef even een mailadres (eventueel via PM) als je belangstelling hebt.
 • [quote:7dade6801e="Sellis"]Geef even een mailadres (eventueel via PM) als je belangstelling hebt.[/quote:7dade6801e]

  Check die [img:7dade6801e]http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/templates/ct/images/lang_dutch/icon_email.gif[/img:7dade6801e] onder zijn berichten eens. :wink:
 • Ik weet toch niet of hij belangstelling heeft? Ik ga niet zomaar ongevraagd wat sturen :wink:
 • Ik heb wel interesse. Stuur maar naar mn e-meel adres.
  Ik zie telkens staan dat BPFTP op ip 10.0.0.10 staat, maar das niet mijn ISP i.p. adres. Maakt dat uit? Als ik nl FTP://10.0.0.10 intik in mn browser lukt het wel maar niet via mijn ISP i.p. adres. Hoe ken dat?
 • Als je lokaal op je netwerk zit gebruik je je lokale IP nummer. Als je van buitenaf je FTP server wilt benaderen typ je je IP nummmer van je ISP in.
 • misschien probeer je ff FTP://127.0.0.10 ennne als je dan kan in loggen op je eigen ftp… zit dat in iedergeval al goed

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.