Vraag & Antwoord

Servers

FTP server draait langzaam

Anoniem
Lion frijn
4 antwoorden
 • Na een enige tijd kloten met die poorten, is eindelijk gelukt. Mijn ftp server draait nu, maar ik weet nog een paar dingen niet. Ik zit zelf achter een router, als mensen op mijn server komen en wat komen downloaden gaat het maar met 20 kb/s. Is dit een normale snelheid?

  Ik heb meerdere accounts gemaakt, bijv. voor een goede vriend share ik meer, dus meerder schijven. Ik kan een vaste schijf instellen als hij zich inlogd. Maar hoe switch hij naar de andere schijf? Dus hij komt standaard in een media schijf. Maar wilt naar een games schijf die ik ook heb geshared.

  Ik gebruik voor de ftp server Bulletproof FTP server.
 • Hey, het is je dus gelukt!? Misschien wel ff tof om dat in de post te melden waar je om hulp vroeg??

  Maar goed, die 20 KB/s is nog riant, ik kom maar tot 15-16 KB/s…

  Upstream-limiet van Chello is 128 Kbit/s -> Delen door 8 = 16 Kbytes/s

  Of bedoel je Kbit/s?? Dan is er iets niet goed…
 • Nee het is gewoon 20KB/s, dus het gaat niet sneller? Iemand die ik ken, die woont in engeland daar gaat het 30 KB/s, misschien omdat het in engeland is?
 • Die snelheden zijn afhankelijk van de bandbreedte die je krijgt van je provider.

  Wat dat switchen naar een andere schijf betreft. Ik weet niet of en zo ja, hoe dat kan in Bulletproof, maar Serv-U moet je een home directory ingeven. Dit is de directory waar gebruikers in komen als ze inloggen. Ze kunnen dan alle subdirectories ook zien, tenzij de rechten ze dat verbieden. Om nu een directory buiten de home directory te laten zien moet je hier een virtual directory van maken. Je laat deze dan zien als subdirectory van de FTP-root (in veel gevallen de home-dir).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.