Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

Ik kan niet op MSN en niet de Hotmail-site op

Anoniem
Dilbert
14 antwoorden
 • Hallo allemaal!
  Wij hebben op het moment drie computers in een netwerk staan. Een met Windows NT, en twee met Windows XP.
  Nou werkt het internet delen verder prima, alleen heb ik een probleempje. Ik kan niet op MSN of naar de Hotmail-site, hij geeft geen foutmelding of iets dergelijks, hij kan gewoon de pagina niet vinden, en met msn blijft hij eeuwig verbinden :cry:
  Is iemand met dit probleem bekend en weet iemand hoe ik het kan oplossen?
  Oh ja, het kan niet aan de firewall liggen, die had ik uitstaan.
 • MSN heeft de laatste tijd wat problemen met zijn servers (of ze zijn bezig met onderhoud of iets dergelijks), misschien dat het probleem vanzelf wel weg gaat…
 • Nou volgensmij niet, want ik kan op de computer vanaf waar ik verbinding met internet maak wel gewoon op msn en hotmail…
 • Okee dan ligt het daar niet aan… Kan je met die pc wel gewoon andere sites bezoeken?
 • Ja…
  Alleen dat msn werkt niet :(
 • Ik kom er nu ook achter dat die bepaalde andere sites niet op kan…
  zoals www.omroep.nl :o
 • Hoi,

  Ik kan niet zo gek veel voor je betekenen dan alleen dat ik uit ervaring weet dat het aan je internet instellingen van de betreffende computer ligt.
  Je moet dus "even" bij de ene computer vergelijken hoe de instellingen staan en die dus op de betreffende computer ook als zo danig instellen.
  Dus configuratiescherm dan internet opties.Dan tabblad beveiliging en dan per picrogram even nalopen wat de instellingen zijn onder de knop "aangepast" daar kun je een x aantal opties aanvinken.
  En dus zo danig dat ze overeenkomen met de wel werkende computer.
  Het zal nl iets te doen hebben met die instellingen denk ik!
 • Gecheckt, maar het werkt nog steeds niet…
 • Ik ken iemand die het waarschijnlijk wel weet maar ik krijg em niet te pakken!!
  Kijk regelmatig even want ik blijf proberen voor je

  Paula
 • Alvast bedankt! :)
 • Hoi Hier ben ik weer,

  Nog een probeersel wat op zich eenvoudig te doen moet zijn voor je daar de andere computers wel hotmail kunnen bereiken. Je kijkt even bij een computer die wel werkt bij: configuratie scherm en dan WEER internetopties maar nu ga je naar tabblad: [u:2a768a5bd0][b:2a768a5bd0]geavanceerd[/b:2a768a5bd0][/u:2a768a5bd0]. Je krijgt dan een hele lijst en daar noteer je of misschien kan je het wel even uit printen( kopieren plakken in word ofzo) wat er allemaal aangevinkt staat.
  Vervolgens check je die lijst met de computer die niet werkt…ooit had ik nl het zelfde probleem en ik kan me herinneren dat het iets te doen had met ssl of htpp……….maar niks "proberen"gewoon vergelijken met de WEL werkende computer.
  Ik hoop voor je dat het hier inzit want toevallig was ik van de week even binnen het configuratie scherm bezig en bedacht ik me dat ik daar toen ook in had zitten "knoeien"en met resultaat!!
  succes en prettige paasdagen…….Ik hoor nog van je??
 • Heb het geprobeerd maar het werkt nog steeds niet…
 • Brrrrrrrr das vervelend ,

  Van een kennis kreeg ik de vraag met hetzelfde probleem en ook daar ben ik voor op zoek
  Hoorde iets over een mtu programma te downloaden op www download.com en die persoon kom met dat programma de mtu op 1412 instellen en dat hielp :D
  vraag mij niet wat mtu is en instellen op 1412 zegt mij ook niks maar misschien kom je verder door es op google te zoeken naar MTU en wie weet word je daar wat wijzer. Ik zelf ga dat vandaag ook even uitzoeken.

  Wat ook helpt is op andere Fora kijken gewoon je probleem intikken bij google : bepaalde sites niet bereikbaar dan kom je ook van alles tegen!!

  Ik zoek verder en hou je op de hoogte!!

  groetjes Paula
 • Dat MTU zijn programma's om je internet te versnellen, weet niet of dat is wat ik zoek…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.