Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

netwerkverbinding niet zichtbaar

Anoniem
None
10 antwoorden
  • Netwerkverbinding in mn configscherm is weg. Mn netwerk werkt perfect !
    Network connection in services gekontroleerd en staat aan.
    Mn netwerk kaart al eens uit apparaatbeheer verwijderd en op nieuw gestart , echter zonder resultaat.
  • [quote:6a259ff46f="daf_driver"]Netwerkverbinding in mn configscherm is weg. Mn netwerk werkt perfect !
    Network connection in services gekontroleerd en staat aan.
    Mn netwerk kaart al eens uit apparaatbeheer verwijderd en op nieuw gestart , echter zonder resultaat.[/quote:6a259ff46f]

    hmm kijk eens in het register of het hierin staat

    Deze computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Network

    moe je ff CTRL+F indrukken en dan type "LAN-Verbinding" als hij resultaat geeft moet je kijken of "ShowIcon" op waarde 0 of op 1 sta (in D
    WORD) en dit evt verandere naar het ander, als hij op 0 staat ff op 1, pc rebooten en dan kijken of bij je tijd nog een lan icoontje krijg zoja dan is de verbinding er gewoon
    mocht je niet eens terug vinden dan kan het zijn dat het niet meer in de register is,

    start dan in veilige modus op en doe apparaat beheer en kijk bij netwerk adapters, als er een x aantal staan, alles verwijderen en opnieuw proberen
  • Die tip heb ik nog niet gezien. Zal t vanavond s ff proberen.
    Alvast bedankt voor t meedenken.
  • [quote:3cdf15861a="daf_driver"]Die tip heb ik nog niet gezien. Zal t vanavond s ff proberen.
    Alvast bedankt voor t meedenken.[/quote:3cdf15861a]

    tis dat ik teveel in me register heb zitte klote vroeger en het makkelijker uit kan hale :P
  • Mooie zooi dat register, lekker gebruikersvriendelijk :evil:
    Geef mij de ouwe ini-files maar :wink:
  • [quote:8a79be3ccd="daf_driver"]Mooie zooi dat register, lekker gebruikersvriendelijk :evil:
    Geef mij de ouwe ini-files maar :wink:[/quote:8a79be3ccd]

    tjah dat is een nadeel :P maargoed ff zoeke en dan vind je het wel, zolang je nie perongelijk op delete ofso druk
    :P
    eens verwijderd is alleen nog te herstelle met systemrestore tenzij je da nie heb gedaan
  • Als ik erin zit te klooien , maak ik soswieso eerst een backup van t register. Maar goed, ga nu naar huis en ga s ff rommelen.
    Alsnog bedankt voor de tip :D
  • [quote:66347158cd="daf_driver"]Als ik erin zit te klooien , maak ik soswieso eerst een backup van t register. Maar goed, ga nu naar huis en ga s ff rommelen.
    Alsnog bedankt voor de tip :D[/quote:66347158cd]

    ik hoor het wel hoe het gegaan is :)
  • Ben er gisteravond niet aan toe gekomen :evil: Ga vanmiddag in de herkansing als ik weer thuis ben.

    Je hoort t zeker van me :)
  • :evil: Van alles geprobeerd, maar zonder resultaat. Heb zelfs fysiek de netwerkkaart er eens uit gehaald en zonder opgestart. Daarna er weer ingezet en op gestart, kreeg dus mooi weer hetzelfde ip-adres wat ik had, alle verbindingen in mn netwerk deden het . Ik word er moedeloos van :cry: :cry:
    Denk dat t enige wat nog zal helpen is een schone install van XP :evil:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.