Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

Extern Bureaublad doettet niet meer

Anoniem
Kkarl
8 antwoorden
 • Sinds kort kan ik vanaf mijn werk spontaan geen verbinding meer maken met mijn pc thuis (win xp pro). Ik doe dit altijd via Extern Bureaublad. Ik weet niet of het er mee te maken heeft, maar ik heb laatst diverse programma's geinstalleerd. Andere pc's zijn geen probleem, dus op mijn werk zit het probleem niet. Ik heb alle settings nagekeken en kan geen fouten ontdekken. Virussen en spyware met alle geupdate patronen gecontroleerd en niets gevonden. Wél heb ik onlangs het programmaatje "xp-AntiSpy" geinstalleerd waar een optie zit om extern bureaublad uit te schakelen. Ik heb dat programma nu alles voor de zekerheid weer op origineel laten zetten (als voor de installatie), maar het helpt niets. Heeft iemand misschien een idee waar ik nog meer zou kunnen zoeken?

  Alvast heel erg bedankt voor tips!!
 • Is de 'Terminal Services' service geladen?
 • Ehhh…waar vind ik die?
 • Oh sorry, met de rechter muisklik op 'Deze computer' klikken en kiezen voor 'Beheren.' Vervolgens naar 'Services.'
 • Gevonden. Staat op type opstarten: "handmatig", dus lijkt me oké?
 • Ja moet goed zijn, dan ligt het daar in ieder geval niet aan. Kun je geen herstelpunt erug zetten in XP van vóór de installatie van XP-antispy? Want de problemen waren toch ontstaan na installatie van onder andere dat progje?
 • Je wil het niet weten; net m'n herstelpunten weggegooid omdat ik -tig keer bluetooth opnieuw moest installeren en er elke keer opnieuw een herstelpunt werd aangemaakt. toen wist ik nog niet dat dit niet meer zou werken. Het kan trouwens toch niet aan bluetooth liggen? Is namelijk voor het eerst dat ik dat gebruik.
 • Je schrijft dat het niet aan je pc op je werk ligt.
  Maar kan het niet aan het netwerk op je werk liggen?
  Firewall aangepast ofzo?
  Kan me voorstellen dat " de baas" er niet op zit te wachten dat men op de huispc kan gaan werken in werktijd
  (NB: dit zonder jou ervan te beschuldigen overigens )

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.