Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

adsl oplossingen?????/

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Ik heb een vraag, bestaan er nog meer providers die zoiets doen zoals Scarlet? Dus adsl met telefonie in een? en dan dus onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand.

  Bedankt.
 • ik geloof het wel, dacht dat planet en chello het ook aanbieden, weet alleen niet hoe veel dit kost
 • Probleem is dat de modems voor deze kombinatie nog niet probleemloos zijn. Wat ik gedaan heb is een apart ADSL abonnement (altijd te wisselen als het niet bevalt, aanbiedingen) EN bellen via Bel1649: per gesprek, ongeacht het tijdstip en de gespreksduur 5 Eurocent. Zo kun je ook eindeloos bellen voor nauwelijks geld EN kun je je favoriete internetprovider/-abonnement uitkiezen.
 • ik heb nu ook een gewoon adsl abonnement van hccnet, ons doel is zegmaar niet iedere maand die hoge rekeningen van KPN en van HCCnet.

  Maar wat is bel1649?
 • http://www.bel1649.nl/

  Even aanmelden en een dag later bel je, mits je voor elk telefoonnummer 1649 intoetst (zit bij mij in tel. geheugen geprogrammeerd) voor 5 cent per gesprek. 3 uur van Maastricht naar Den Helder: 5 cent. Hele dag van Zwolle naar Den Bosch: 5 cent. Je hebt WEL een KPN lijn nodig. Neem een goedkope vaste KPN lijn, bel haast gratis en neem het ADSL abonnement over die KPN lijn naar eigen wens en behoefte.

  Veel bellen en nauwelijks een rekening.

  Probleem met de nieuwe combi abonnementen bellen/ADSL is dat je geen keuze van modem hebt (moet duomodem zijn), geen keuze van abonnement hebt (er zit een ADSL abonnement met vaste regels, zoals hoeveelheid download, bij), je kunt niet van telefoon OF ADSL provider wisselen (het is alles of niets) EN er zijn, o.a. in consumentenprogrammas, veel klachten over de nieuwe duomodems.
 • dat bel1649 lijkt me ook wel wat.

  Maar ons doel was eigenlijk om te besparen op onze rekeningen en zo dus 1 rekening te krijgen met alle dingen erop.

  Nog meer providers die dit aanbieden, kan ik wat vergelijken, want bij tiscali kan je volgens mij je eigen nummer niet overzetten.
 • [quote:c3954b7263="vanwalsum"]dat bel1649 lijkt me ook wel wat.

  Maar ons doel was eigenlijk om te besparen op onze rekeningen en zo dus 1 rekening te krijgen met alle dingen erop.

  Nog meer providers die dit aanbieden, kan ik wat vergelijken, want bij tiscali kan je volgens mij je eigen nummer niet overzetten.[/quote:c3954b7263]

  Hoi,
  Bij tiscali heb je het special abon. voor 29,95 euro dan heb je down 4096 en up 640 dan kies je voor het multi modem en vraag je het tel.abon aan.
  Daar kun je kiezen uit een tiscali nummer. Als dit werkt kun je GRATIS bellen in nederland daar buiten goedkoper dan via kpn.
  Als je wil, kun je het kpn abon. over zetten naar tiscali MET nummerbehoud. Alleen dit moet je niet doen omdat tiscali dan 9,95 door berekend voor het gebruik van de koperdraad van kpn (tis.krijgt hiervoor ook de rek.van kpn) Je kunt dan beter je kpn abon behouden en terug laten zetten naar belbuget dan kost je dan 9,67 en daarbij komt, dat je dan altijd bereikbaar bent, en als je overstapt naar een andere isp, dan hoef je ook geen nieuwe aansluiting te betalen aan kpn. Al met al kost het dus (adsl+het belbutget tarief) 29,95 + 9,67= 39,62 euro in de mnd. voor adsl en telefoon en daar komt de besparing van het bellen nog bij, want nogmaals bellen in nederland is gratis en ook geen start geld.Dus bellen via tiscali en gebeld worden op tiscali en/of kpn.Groetjes.
 • alleen jammer dat tiscali in vaassen 8171VV niet beschikbaar is :evil:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.