Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

alle poorten doorlinken naar bijvoorbeeld 8080

Anoniem
Edmond Varwijk
5 antwoorden
  • hallow,
    ik ben opzoek naar een manier om alle poorten die mijn pc gebruikt door te linken zodat mijn pc alleen bijvoorbeeld poort 8080 gebruikt en geen andere poorten. dit omdat ik op een netwerk wat dingen wil waarvoor ik bepaalde poorten nodig heb en die ik zelf niet kan open zetten helaas :-? er schijnt een of ander programmatje te zijn die het dus mogelijk maakt om al je poorten om te zetten naar 8080 weet iemand of dit waar is en zo ja is dat ergens te downloaden???
  • Volgens mij kan dat niet. Als een poort in gebruik is door een proces kan een ander proces daar geen gebruik van maken. Vergelijk: je kan niet twee ftp-servers beide op poort 21 zetten.
  • na ik heb een verhaal gehoord van iemand die wou msnen maar daarvan hadden ze de poorten geblokt maar door een of andere programmatje kon ie via poort 8080 gewoon msnen. maar dat zou dus niet kunnen ???
  • Dat is een andere vraag. Ik dacht dat je meerdere services op 1 poort wilde laten luisteren. Jij wilt (denk ik) een programma wat gebruikt maakt van een standaard poort op een andere poort laten communiceren/luisteren.
    Voor sommige programma's kan dat inderdaad. Ik weet niet of dat met MSN gaat lukken. Soms kan je hiervoor ook een proxy gebruiken.
  • ja zoiets wil ik ja. maar hoe heet zo programma?? want op google kan ik niet echt iets vinden. maar weet ook niet heel precies hoe ik moet noemen. weet iemand een site of zo waar ik kan lezen hoe ik dat moet doen ???

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.