Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

Geen verbinding onderling

Anoniem
jari1956
3 antwoorden
  • Ik heb een sitecom wl-114 router Hier zitten 3 pc's bekabeld op die allemaal een internetverbinding hebben. Ook heb ik een laptop die via dezelfde router een draadloze verbinding heeft. Ik zie de andere pc's wel met de laptop via het netwerk, maar kan ze niet benaderen. Krijg dan de melding is niet toegankelijk en u hebt niet de juiste machtigingen etc. De 3 bekabelde pc's zien elkaar en kunnen ook zonder probleem met elkaar communiceren. Mag via het bekabelde netwerk ook gewoon de gedeelde documenten benaderen of de printer gebruiken. Wie kan helpen
  • Mijn probleem is vergelijkbaar. Ik heb exact dezelfde router aangeschaft. Daarop aangesloten 1 vaste computer via een kabel en wireless twee notebooks.
    Hievoor had ik alles via bekabeling op een andere router en dat netwerk werkte goed. Nu wordt internet (kabel) wel gedeeld maar de computers herkennen elkaar niet en ook niet de printer, die is aangesloten. Als ik de wizard thuisnetwerken instellen doorloop verandert er niks. Iemand een idee?
  • [quote:6114828002="generaal"]Mijn probleem is vergelijkbaar. Ik heb exact dezelfde router aangeschaft. Daarop aangesloten 1 vaste computer via een kabel en wireless twee notebooks.
    Hievoor had ik alles via bekabeling op een andere router en dat netwerk werkte goed. Nu wordt internet (kabel) wel gedeeld maar de computers herkennen elkaar niet en ook niet de printer, die is aangesloten. Als ik de wizard thuisnetwerken instellen doorloop verandert er niks. Iemand een idee?[/quote:6114828002]

    heb ondertussen al van alles op jullie forum gezoch t en uitgeprobeerd, maar het lukt niet, dus…Hopenlijk is er nog iemand die iets zinnigs kan melden :cry:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.