Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

computers koppelen via schoolnetwerk.

Anoniem
RK
1 antwoord
 • Hallo allemaal,

  Teneerste (beter laat dan nooit) nog de beste wensen voor 2006! Dat het maar een heel verspoedig jaar mag worden voor iedereen. Verder zit ik te twijfelen ofdat deze niet in games hoort, maar dat merken we snel genoeg :).

  Het probleem zit dus zo. Vandaag over een week moet ik een presentatie houden over mijn sectorwerkstuk wat over games gaat. Nu is het plan om 2 computers neer te zetten en deze aan elkaar te koppelen via een netwerk, dit zodat ze tegen elkaar kunnen racen. Ik heb al navraag gedaan op school en heb een internetverbinding tot mijn beschikking. Nu is dit enkel 1 verbinding, dus nu was het plan om deze te splitsen via een switch.

  Nu heb ik een paar vragen:

  1. Gaat dit uberhaupt werken. Dit omtrents de mogelijke firewalls die aanwezig zijn op school. Het lijkt me sterk dat ik namelijk de server kan beinvloeden om de poorten open te zetten.

  2. Ik heb nu enkel een switch nodig. Nu vind ik het zonde om deze voor 1 keer te kopen. Ik wil er dus eentje gaan kopen die ik ook kan gebruiken voor een lanparty met vrienden. Ik wil er dus eentje waar ik een stuk of 8 a 10 computers kan op aansluiten voor een vriendelijk prijsje.

  3. Nu zoek ik nog een spel. Ik zit zelf te denken aan een racespel, het moet namelijk niet zo zijn dat bezoekers urenlang zitten te gamen, maar gewoon 1 a 2 rondjes kunne racen. Weten jullie misschien iets?

  Alvast bedankt!

  Pim

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.