Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

afspelen tv opname op andere netwerkcomputer

Anoniem
None
4 antwoorden
  • Ik heb met Pinnacle tv een programma opgenomen. Dat wil ik op een andere computer op mijn netwerk afspelen. Op de computer met de tv kaart speelt de windows mediaplayer het programma gewoon af. Op de beoogde afspeelcomputer, krijg ik een foutmelding tijdens codecs inlezen/binnenhalen of iets degelijks. Ik heb hier de laatse mediaplayer opzitten. Wat kan ik het beste doen?
  • Codecs installeren. Er zijn komplete codec-packs waar nagenoeg alle gangbare codecs inzitten. FF googlen op "download codecs" zou een aantal bruikbare hits moeten opleveren.
  • Welke DirectX versie? Bepaalde Windows Media formaten vragen de laatste versie. Welk programma, codec gebruik je om de netwerk stream te makenn? Windows Media encoder?
  • [quote:0db0fc16b0="jbiggie"]Ik heb met Pinnacle tv een programma opgenomen. Dat wil ik op een andere computer op mijn netwerk afspelen. Op de computer met de tv kaart speelt de windows mediaplayer het programma gewoon af. Op de beoogde afspeelcomputer, krijg ik een foutmelding tijdens codecs inlezen/binnenhalen of iets degelijks. Ik heb hier de laatse mediaplayer opzitten. Wat kan ik het beste doen?[/quote:0db0fc16b0]
    Misschien wordt die codec wel door Pinnacle geïnstalleerd?
    Probeer het eens met vlc

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.