Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

Kan beperkte verbindingsmogelijkheden niet veranderen. Help!

Anoniem
roy_startpag
12 antwoorden
 • Heb met een linksys wireless-G pci adapter en een zelfde router een verbinding tot stand gebracht na heel veel pijn en moeite. Krijg nu een uitstekende verbinding, maar met beperkte verbindingsmogelijkheden. Ik kan dus niet op internet komen. Ik gebruik om het signaal naar boven te krijgen ook nog een linksys range expander. Aan het materiaal kan het dus niet liggen. Wat doe ik verkeerd??
 • Dan komt het signaal heel zwak aan op je computer. Meestal heeft dat met de afstand of obstakels te maken. Als je de computer naast de router neerzet werkt het dan wel? Kun je die situatie creeren?
 • nee dat helpt ook niet. Ik heb nu wel ontdekt dat de beperkte verbindingsmogelijkheid komt doordat er geen netwerkadres kan worden verkregen. Ik weet niet hoe ik dit moet veranderen.
 • Heb je de router ingesteld voor je internetverbinding? Heb je ook de drivers geinstalleerd van je draadloze NIC? Zo, welke provider en abonnement heb je dan? Werkt het wel als je het aansluit met een kabel?
 • heb internet ingesteld. provider is athome. Krijg wel internet met kabel
  Ik weet niet hoe ik verder moet.
 • Welke router van Linksys heb je?
  Je router gereset? Misschien domme vraag staat je wireless aan op je router? Zit er een ledje op de router waaraan je kan zien dat wireless aan staat? En brandt die? Staat je router ingesteld op B, G of op Mixed? Zet hem iig niet op B.
 • nu heb ik wel verbinding maar staat de signaalsterkte op laag. Dit terwijl ik er ook nog een linksys range expander bij heb om het signaal vanuit de meterkast ook boven te krijgen.
 • [quote:2189735bd1="jelkootje"]nu heb ik wel verbinding maar staat de signaalsterkte op laag. Dit terwijl ik er ook nog een linksys range expander bij heb om het signaal vanuit de meterkast ook boven te krijgen.[/quote:2189735bd1]

  Wat heb je veranderd? En zet je router nu eens naast je PC. Dan heb je op dit moment een bevestiging of je router goed werkend is.
 • [quote:4cdfab5761="jelkootje"]nu heb ik wel verbinding maar staat de signaalsterkte op laag. Dit terwijl ik er ook nog een linksys range expander bij heb om het signaal vanuit de meterkast ook boven te krijgen.[/quote:4cdfab5761]

  Dan moet je wel een erg groot huis hebben… of met dikke wanden… Even zonder gekheid…

  Heb je wel DHCP aanstaan op het AP? en kan je wel een verbinding krijgen zonder beveiliging? Als je geen netwerkadres krijgt dan heb je geen DHCP aanstaan… Log in op je AP en zet de DHCP aan. Daarna stel je daar ook de range-expander in…

  succes.
 • Ik heb wel dhcp aanstaan. De router werkt goed. Zonder range expander krijg ik nu een erg lage verbinding. Met de range expander in het stopcontact krijg ik weer beperkte toegang, dus geen internet. Ik heb het macadres van de range expander keurig aangegeven bij de router. Moet ik misschien nog iets instellen in de router?
 • [quote:280f9de2cf="jelkootje"]Ik heb wel dhcp aanstaan. De router werkt goed. Zonder range expander krijg ik nu een erg lage verbinding. Met de range expander in het stopcontact krijg ik weer beperkte toegang, dus geen internet. Ik heb het macadres van de range expander keurig aangegeven bij de router. Moet ik misschien nog iets instellen in de router?[/quote:280f9de2cf]

  Hum ja…. Je moet het mac adres (ap) ook in de extender zetten en hetzelfde kanaal kiezen. Zorg er ook voor dat je hetzelfde WPA- of WEP-sleutel gebruikt. En hoe staat het in de extender… daar ook DHCP of door het ap?
 • hoe benader ik de range expander. Ik heb alleen een fysiek kastje wat ik in het stopcontact stop. Heb ik voor de range expander dan iets van software nodig?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord