Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

Vraag omtrent aansluiting beamer en dergelijke

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Beste kenners,

  Misschien een vraag die jullie hier niet vinden thuishoren, maar ik hoop van wel. Komende zondag krijg ik 60 mensen thuis die WK komen kijken.
  Nu heb ik een 5x5 tent erbij en wil ik een beamer laten uitzenden.

  Wat moet ik dan doen?

  Ik heb een groot wit laken dat ik strak wil gaan zetten tussen 4 houtjes 3 bij 2m? goed?
  verder wil ik jack van gelderen als commentaar inschakelen. Hoe kan ik dit alles het beste aanpakken.

  Bedankt voor jullie hulp

  john
 • (bijna) alle beamers hebben gewoon een kabeltje die je in je computer kan pluggen. Zelfde aansluiting als CRT monitoren hebben. Naar mijn weten is het gewoon heel simpel: kabeltje in je computer pluggen, beamer goed neerzetten & scherpstellen. Daarna: kijken maar!

  [quote:d4821de061="Driversr"]verder wil ik jack van gelderen als commentaar inschakelen. Hoe kan ik dit alles het beste aanpakken. [/quote:d4821de061]
  Hoe bedoel je dit? (weet eig nix van voetbal)
 • Ik vraag me af of dat laken wel een helder genoeg beeld geeft. Denk dat je meer hebt aan een goed reflecterend (dia?) scherm. Zeker als het bij daglicht bekeken moet worden.
 • [quote:88630b2b87="Moist.Sun-Tzu"](bijna) alle beamers hebben gewoon een kabeltje die je in je computer kan pluggen. Zelfde aansluiting als CRT monitoren hebben. [/quote:88630b2b87]De meeste beamers hebben zelfs een composiet, S-Video of zelfs een Scart aansluiting. Een computer is dan niet eens nodig. Dus de vraag is ook welke apparatuur je wilt gaan gebruiken (TV? Videorecorder? Versterker? Computer?).
 • Ik heb vorige EK gewoon een videorecorder gebruikt icm een beamer.
  Een videorecorder is veel handzamer dan een tv of zo. :wink:
 • jack van gelderen geeft comm op radio 1, ik wil dus radio 1 als geluid.

  Verder wil ik dit laken in die tent ophangen en via coax naar videorec naar beamer als dat kan

  iemand nog tips
 • Bij mij werkt het met een s-video kabel voor wat betreft het beeld. Het geluid loopt bij mij via de digitale decoder. Ik kan dan óf een digitale radiozender opzoeken óf het geluid van de TV via mijn Home Cinema set laten afspelen. Dus bij mij loopt het geluid helemaal lós van het beeld.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.