Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

Internet doet het plots ineens niet meer

Anoniem
JBS
1 antwoord
 • Hallo iedereen!

  Ik ben hier net nieuw dus ik weet niet of het hier wel correct staat.

  Ik heb sinds een maandje een eigen computer..Alles doet het gewoon perfect met de computer is niets mis.Ik had een router gekocht,kabels en internet deed het op mijn eigen computer probleemloos.Nou werd ik s'ochtends wakker (computer had ik aan laten staan in de nacht) en het internet deed het gewoon vlekkenloos.Ik startte de computer opnieuw op,en nadat ik dat had gedaan kon ik het internet niet meer op.

  Mijn computer geeft gewoon aan dat er een LAN-verbinding is.Als ik kijk naar ontvangen en verzonden bytes,dan ontvangt deze vaak meer dan dat het internet die verstuurt.Ik heb ondertussen al de router gereset,moden van het internet gereset,kijken of de instellingen nog goed stonden(zoals in het boekje staat van de router dat ze moeten zijn) Maar hij doet totaal niks meer!

  Nu hebben wij 2 computers in huis.1 op zolder en 1 in mijn kamer dan.De computer boven heeft ook gewoon perfect internet en doet het ook.Ik denk daarom ook niet dat het aan de router ligt.

  Omdat ik zelf erg weinig van instellingen afweet,hoop ik dat 1 van jullie hier,misschien wel weet waar het aan ligt.

  Als er iets niet bij staat wat ik wel had moeten vertellen dan geven jullie maar een gil.Maar ik kom er echt niet meer uit!
  Ik hoop dat één van jullie een oplossing heeft,

  Groetjes Claudia

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.