Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

Op afstand...

Anoniem
mauricea
6 antwoorden
 • Ik help veel mensen met computers en de software. Nu moet er wel eens wat worden geupdated of een beveiligingsprogramma worden geinstalleerd. Om nu iedere keer weer overal heen te kaggelen vind ik nu wel een keer genoeg geworden. Nu is mijn vraag is er iets zoals hulp op afstand maar dan een programma waardoor je ook iets op afstand kunt regelen zoals;

  - programma's installeren
  - automatisch iedere maand iets zou kunnen toezenden, als de client dan de computer aanzet dat ie dan installeert en niet dat de computer moet aanstaan aan het begin van de maand. Dus pas bij een volgend gebruik door de client dingen worden gedaan.
  - automatisch uodaten
  - computer besturen zonder dat die gene in de gaten heeft
  - computer besturen zonder dat die gene toestemming moet geven
  - beveiligde verbinding

  Ik hoop dat het een beetje duidelijk is, iets zoals hulp op afstand werkt niet want dan moet de client ook weer een handeling verrichten wat niet de bedoeling is.
 • [quote:00c6772b9d="O_Tiby"]- computer besturen zonder dat die gene in de gaten heeft
  - computer besturen zonder dat die gene toestemming moet geven
  [/quote:00c6772b9d]Daarvoor ben je hier dus echt aan t verkeerde adres….
 • Je zou eens kunnen kijken naar Radmin. Maar je moet wel heel erg zeker weten dat de ander hier geen problemen mee heeft.
 • [quote:794892b040="gerben"]Je zou eens kunnen kijken naar Radmin. Maar je moet wel heel erg zeker weten dat de ander hier geen problemen mee heeft.[/quote:794892b040]

  Dat weet ik zeker, want ik doe het alleen bij mensen die minder van een computer afweten, en die bij mij 'klant' zijn. het is niet om misbruik van te maken..
 • Vreemd antwoord van M.V. Wesstein Ouwe rot…

  Is gewoon een hele normale vraag met helaas nog geen echt goed antwoord…
 • Dat zie ik toch echt anders.
  De TS stelt de vraag voor software waarmee hij ongemerkt en ongeautoriseerd op andermans pc terecht kan. Al heb ik geen aanleiding te twijfelen aan zijn goede intenties, toch mag je er niet vanuit gaan dat er wellicht mensen meelezen met minder goede intenties.

  En zeg nou zelf; als je iemands pc moet fixen / onderhouden / updaten, wat is er dan op tegen om die persoon effe op "toestaan" te laten klikken als je aan de slag gaat?
  Voor hetzelfde geld is die persoon op het moment dat je aan de slag wilt gaan aan het internetbankieren waar jij niets mee te maken hebt…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.