Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

Draadloos netwerk leggen

Anoniem
None
2 antwoorden
 • Geachte


  Ik heb een Mono internetaansluiting bij Telenet voor een gewone computer (Zonder draadloze connectie) die met een UTP kabel is aangesloten op de modem van het merk Arris (Telenet).

  3 weken geleden kocht ik in de MediaMarkt een Laptop (Sony Vaio) met een draadloze connectie ingebouwd maar ik heb geen internet daarop.

  Telenet vraagt naar mijn gedacht zeer veel geld aan zijn klanten voor het leggen van een draadloos netwerk, 99 euro voor deze modem ==> "D-LINK Accespoint WiFi 54 Mb DWL-2000AP+" en nog eens 125 euro voor de configuratie ervan.
  Maar naar het schijnt werkt deze niet in mijn geval, volgens sommige mensen.
  Maar moet ik deze kopen "D-LINK Router WiFi 108 Mb DI-624 - Switch 4 poorten" omdat aan de achterkant 4 poorten voor UTP zitten en hij daarbij ook draadloos werkt en een uitgang heeft om aan te sluiten op die Arrismodem.


  Ik zou willen weten of dit allemaal wel zal werken, want ik zou zo snel mogelijk op het internet willen.  Met vriendelijke groeten


  http://www.arrisi.com/products_solutions/product_families/Touchstone/telephony_modems.asp

  http://www.pixmania.be/be/nl/92515/art/d-link/router-wifi-108-mb-di-624.html
 • Zoals je op dit forum vaker kunt zien, schaf zelf een draadloze router aan en sluit hem zelf aan, even zelf configureren en voor ongeveer 60 euro ben je klaar.
  Ik zelf gebruik de linksys wrt54g, een van de betere draadloze routers.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.