Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

Router probleem

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Hoi Iedereen,

  Ik heb een probleem met mijn Belkin Wireles 54G Router als ik http://www.haflingerforum.nl in type krijg ik een test pagina van Fendora. Als ik de kabel van de modem direct in mijn computer doe dan kan ik wel op http://www.haflingerforum.nl. Ik heb de firmware al geupdate van mijn router en ik heb geprobeert met de firewall uit van de router. Maar dat is het ook niet mijn Computer is een AMD met Windows XP Home en Realtek RTL8139/810x Family Fast netwerkkaart en Casema en ik heb ZoneAlarm ook geinstalleerd op mijn computer. Ik hoop dat iemand mij kan helpen

  Groetjes Louis
 • Reset je router naar de fabrieksinstellingen. Meestel zit hiervoor een soort van gaatje met een knopje erin op je router. Die je dan met een speltje kan indrukken. Maar daarvoor zou je ff in de handleiding van de router moeten kijken. Daarna moet de router opnieuw ingesteld worden.
 • Dat heb ik al een paar keer gedaan dat is het ook niet ik weet niet wat het is
 • Je moet leren om Nederlandse zinnen te maken. Met punten en hoofdletters. Dat maakt namelijk de tekst leesbaar en krijg je MEER reacties.

  Welke internet provider heb je? Misschien heeft de provider een mac adres als herkenning.
  Heb je in de router alle NAT (Network Translation) en Virtual websites uitgezet? Heeft je computer niet dezelfde naam als de router?
  Of maakt dat voor je provider niet uit?
 • Dat kan een routercrash zijn. Ontkoppel je router 24 uur van de stroom en probeer het morgen weer. En koppel adapter ook helemaal los van het lichtnet.
 • Mijn Provider is Casema. Ik heb NAT ook uit gehad dan doet hij het wel maar dan kan ik niet meer op de router en Msn doet het ook niet. En mijn naam van mijn computer is niet het zelfde als mijn router

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.