Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

Een GOED draadloos router

Anoniem
Captain_Kansloos
3 antwoorden
 • Beste Forum bezoekers ik ben hier nieuw!
  Heb een vraag.
  Ik zoek een router die aan de achterkant 4 computers aan kan sluiten met draad. en die een verre draadloze verbinding heeft.
  Ik heb nu een LINKSYS WRK54G.
  maar die komt eg niet ver genoeg als ik boven zit met mijn laptop dan heb ik bijna geen sinjaal. ik heb eens gekeken op internet heb ik een andere LINKSYS gevonden deze http://www.4allclients.nl/?class=info&id=WRT300N-EU ik wil graag weten wat jullie ervaringen hiermee zijn of nog een andere GOEDE router weten die een ver draadloos sinjaal heeft.

  Ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen
 • Welkom op dit forum allereerst. Meteen even een opmerking, je signature mag geen reclame bevatten in wat voor vorm dan ook, dus die link zal toch echt weg moeten. Overigens is het geen sinjaal maar signaal.

  Ik heb zelf een Linksys WRT54G v5, en daar ben ik redelijk tevreden over. De specs zijn redelijk, maar vanaf deze versie kan er geen third-party firmware meer in en de eigen firmware is vrij slecht in prestaties en mist ook functies die ik graag zou willen. Linksys vind ik zelf alleen aan te raden bij oudere hardware versies, of de Linksys WRT54GL (L van Linux), daar kan namelijk nog wel third partie firmware in, die vaak ook meer mogelijkheden hebben, de prestaties verbeteren en stabieler zijn.
 • Zijn veel routers goed, US Robotics, Belkin, Linksys, etc.
  Hou je bij een bekend merk, en dan ist eik altijd wel goed. Ff opletten bij de snelheid en de mogelijkheden van de router, maar over het algemeen ist al snel goed hoor.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.