Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

Canon MP 150 Printer Automatisch Installeren via netwerk

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Ik heb een Canon MP 150 Printer, die via de usb aangesloten is op een van de pc's in mijn netwerk. Ze draaien allemaal Windows XP. Ik heb de printer gedeeld en ook op de andere pc's geïnstalleerd. Maar elke keer als de pc's uit hebben gestaan en ik wil weer via de geïnstalleerde netwerkprinter afdrukken, is dit niet meer mogelijk en moet ik em weer opnieuw installeren..

  Firewalls staan uit en normaal met opnieuw installeren kan ik wel weer gewoon printen.

  Iemande enig idee waar het aan kan liggen?? Is er geen manier om net als die netwerkverbinding automatisch elke keer verbinding te laten maken?
 • Er zal toch wel iemand zijn die het antwoord weet?? :cry: Ik word er namelijk nogal gek van.. Snap niet waar het aan ligt..
 • hm…wel een raar probleem. dit soort dingen heeft mi nooit iets met firewalls te maken. helemala niet als het gewoon de eerste keer lukt om hem te installeren.

  helpt het niet om voordat je gaat afdrukken de printerpagina te refreshen? dit zorgt dat ie weer oppnieuw verbinding maakt met alle geinstalleerde printers.
 • Ik heb ook een Canon MP150. Als één van de computers in het netwerk uit is heb ik geen toegang tot die computer via netwerklocaties. Hoort dit zo? De Canon werkt bij mij wel als de pc's uit en aan gaan.
 • je bedoelt als de computer waar die op aan is gesloten uit is? dat is logisch nl.

  gaat het hier trowuens om een netwerkprinter of een usb?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.